Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Super League: Έτοιμοι για τη «μάχη» Άρης και ΠΑΟΚ – Οι αποστολές των ομάδων

Γνωστές έγιναν οι αποστεολές του ΠΑΟΚ και του Άρη για το μεταξύ τους αυριανό ντέρμπι (4/9, 21:30) στο «Κλ. Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Τα «μάτια» αύριο (4/9) είναι στραμένα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου Άρης και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ένα ντέρμπι βαθμολογικής πρωτίστως σημασίας, αλλά και γοητρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα ο Πάλμα για τον Άρη, εκτός ο Οντουμπάτζο

Ο Απόστολος Τερζής που θα καθοδηγήσει τους γηπεδούχους στο αυριανό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μετά την απογευματινή προπόνηση (3/9) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ανακοίνωσε την αποστολή των κιτρινόμαυρων, υπολογίζοντας επιθετικό Λουίς Πάλμα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά.

Εκτός αποστολής έμεινε, όπως αναμενόταν ο τραυματίας Μόουζες Οντουμπάτζο.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβινιό, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιοπ, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Σγούρος.

Με Λυρατζή ο ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι

Από τη στιγμή που προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες ημέρες, ο Λευτέρης Λύρατζης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη, ενώ εκτός οι μπακ Σάστρε, Σοάρες και ο Κουαλιάτα.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει μόνο στους Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννη Μιχαηλίδη, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.


Πηγή