Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Super League: Απόψε η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα

Πραγματοποιείται απόψε, στις 21:00, στη Λίμνη Βουλιαγμένης, η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, που θα αρχίσει στις 20-21 Αυγούστου.

Οι 14 ομάδες θα μάθουν το πρόγραμμα των αγώνων του νέου πρωταθλήματος, το οποίο θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου, με τις πρώτες πέντε αγωνιστικές να γίνονται μέχρι τη διακοπή για το Nations League, καθώς στις 24 και 27 Σεπτεμβρίου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ενώ μετά θα υπάρξει διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Ο δεύτερος γύρος θα αρχίσει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ενώ η ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου, με τη σέντρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ να γίνεται μία εβδομάδα αργότερα και το μίνι πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται στις 14 Μαΐου.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας από το Cosmote Sport 1 HD και με streaming από το κανάλι της Cosmote στο YouTube, καθώς επίσης και από την επίσημη ιστοσελίδα και τον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

Στο περιθώριο της κλήρωσης, θα γίνει και η παρουσίαση της νέας επίσημης μπάλας του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2022-23.


Πηγή