Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Super League: Οριστικά την Τετάρτη 9/3 οι κληρώσεις για πλέι οφ και πλέι άουτ

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι κληρώσεις για τα πλέι οφς και πλέι άουτ της Super League.

Αυτή ήταν η επικρατέστερη ημερομηνία εδώ και αρκετές μέρες, ενώ με την επίσημη ανακοίνωση της Super League το σενάριο αυτό επιβεβαιώθηκε.

Η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται την Κυριακή 6 Μαρτίου με την 26η αγωνιστική. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα και συγκεκριμένα στις 7 μ.μ., ώστε να εξασφαλιστεί η διαύγεια του πρωταθλήματος και να αποφευχθούν πιθανές «επεμβάσεις» στα αποτελέσματα για βαθμολογικά συμφέροντα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση με +15 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (50β), 3η η ΑΕΚ (43β), 4ος ο Άρης μετά την επιστροφή των 6 βαθμών του (42β), 5ος ο Παναθηναϊκός (39β) ενώ την εξάδα μέχρι στιγμής συμπληρώνει ο Αστέρας Τρίπολης. ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ βρίσκονται… μια ανάσα μακριά από τα πλέι οφς με 34 βαθμούς.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League για την κλήρωση των πλέι οφς και πλέι άουτ

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022, στις 16.00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

  1. Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22.
  2. Κλήρωση και ορισμός αγώνων playoffs και playouts Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2021-22 (* σημειώνεται ότι η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία του συνεταιρισμού μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ. κατά την οποία θα είναι δυνατή η φυσική παρουσία ενός εκπροσώπου ανά Π.Α.Ε. – μέλος του συνεταιρισμού).
  3. Ενημέρωση για την επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος ανδρών Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-23.
  4. Χορηγικά ζητήματα.
  5. Διάφορα.

Πηγή