Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Super League: Ο Γερμανός «ελίτ διαιτητής» Μπριχ σφυρίζει το Ολυμπιακός-ΠΑΟ, Έλληνας στο Άρης-ΑΕΚ

Ένας κορυφαίος διαιτητής θα διευθύνει το κρίσιμο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.

Από τα γερμανικά ΜΜΕ είχε γίνει γνωστό την Τετάρτη 3 Μαΐου, ο ελίτ ρέφερι Φέλιξ Μπριχ θα διευθύνει το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (7/5) και η ΕΠΟ το επιβεβαίωσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γερμανός ρέφερι θα διευθύνει το καθοριστικό παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, που ενδέχεται να κρίνει πολλά -αν όχι όλα- για τον τίτλο της σεζόν 2022-23. Από το αποτέλεσμά του εξαρτάται τόσο η πειραϊκή ομάδα, που διεκδικεί την τρίτη θέση, όσο και οι «πράσινοι», που παλεύουν με την ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μπριχ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαρκ Μπόρεχ, Στέφαν Λουπ και τέταρτο τον Πέτρο Τσαγκαράκη (Χανίων). Διαιτητής VAR θα είναι ο επίσης Γερμανός Γκίντερ Περλ και AVAR ο Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου).

Super League: Ο Φωτιάς στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Για το άλλο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ορίστηκε Έλληνας διαιτητής και συγκεκριμένα ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νίας), Ανδρέα Μεϊντάνα (Αχαΐας) και τέταρτο τον Θανάση Τζήλο (Λάρισας).

Στο VAR θα βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και AVAR ο Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδία).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για τον αγώνα του Βόλου με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, άρχων θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθήνων), VAR ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) και AVAR ο Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου).


Πηγή