Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Super League: «Σέντρα» στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ -Ντέρμπι σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη

Με τα δύο από τα τρία ματς της ημέρας να αποτελούν ντέρμπι, όλοι περιμένουν η 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League να είναι «γεμάτη» από γκολ και θέαμα.

Στο παιχνίδι που «ανοίγει» την αυλαία (17:00) της αγωνιστικής, ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν το τρίποντο για να προσπεράσουν την ΑΕΚ και να της πάρουν την 3η θέση, σε περίπτωση που η «Ένωση» δεν φύγει νικήτρια από το Φάληρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 19:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη «Λεωφόρο». Οι «πράσινοι», που ετοιμάζονται για την κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό μετά την ψηφοφορία της ΠΑΕ, καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του «δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος φαίνεται πως έχει «στρογγυλοκαθίσει» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μία ώρα αργότερα, σέντρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» μόνο με… θαύμα χάνουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού βρίσκονται στην κορυφή με 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Από την άλλη, η «Ένωση» θέλει να δώσει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

  • 17:00 / Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα / NOVASPORTS PRIME
  • 19:00 / Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 1
  • 20:00 / Ολυμπιακός – ΑΕΚ / NOVASPORTS PRIME

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Super League:

Πλέι οφ Super League
Πλέι οφ Super League

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή