Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Super League 1: Η κίνηση στο ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση

Super League 1: Η κίνηση στο ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση

Την Κυριακή (28/06) ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, στην οποία ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» τον τίτλο της σεζόν 2019-20 με τη νίκη της 1-2 επί της ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα για τη δεύτερη θέση, καθώς επικράτησε 0-2 του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης», ήταν το γεγονός ότι ο προπονητής των γηπεδούχων, Μίκαελ Ένινγκ, δεν έκανε ούτε μια αλλαγή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρά το γεγονός ότι πλέον έχει δικαίωμα για πέντε. Μάλιστα, το ματς αυτό ήρθε λίγες ημέρες μετά τον επίπονο επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Ένωση, που πήγε στην παράταση.

Για το γεγονός πως δεν έκανε αλλαγές, ο Γερμανός προπονητής του Άρη είπε: «Η απάντηση είναι απλή: Αλλαγή κάνεις για να βελτιώσεις πράγματα. Εμείς δεν είχαμε επιλογές από τον πάγκο. Δεν θα βελτίωναν κάτι. Ο Ντιγκινί χτύπησε στο ζέσταμα, ο Φετφατζίδης δεν μπορούσε να παίξει. Οι υπόλοιπες εναλλακτικές που είχα στον πάγκο δεν θα βελτίωναν το παιχνίδι μας».


Πηγή