Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η έξυπνη βρύση που φέρνει την επανάσταση στην κουζίνα

Η έξυπνη βρύση που φέρνει την επανάσταση στην κουζίνα

Στις μέρες μας υπάρχουν πια έξυπνες εκδοχές όλων σχεδόν των οικιακών συσκευών, ώρα λοιπόν να υποδεχτούμε την τεχνολογία ακόμα και στον νεροχύτη μας.

Η Kohler παρουσίασε προσφάτως τη Sensate Faucet, μια έξυπνη βρύση που ελέγχεται φωνητικά, καθώς υποστηρίζει τους περισσότερους ψηφιακούς βοηθούς, τύπου Google Assistant, Amazon Alexa και Apple Siri.

Είναι πράγματι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός σε επίπεδο έξυπνης κουζίνας και ίντερνετ των πραγμάτων.

Η βρύση περνιέται στον νεροχύτη σαν κανονική βρύση, χρειάζεται όμως και πρόσβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα. Η μαγεία ξεκινά όμως μετά. Πλέον την ελέγχεις είτε βάζοντας τα χέρια σου από κάτω είτε μιλώντας της. Αλλά και με τον παραδοσιακό τρόπο φυσικά.

Η Kohler έχει τη δική της εφαρμογή, διαθέσιμη και σε iOS και σε Android περιβάλλον, που απλοποιεί τη χρήση της βρύσης. Από την οποία ζητάς πια τα πάντα, ακόμα και συγκεκριμένες ποσότητες νερού σε κάθε γνωστή μονάδα μέτρησης.

Μπορείς μέχρι και αγαπημένες ρυθμίσεις να προγραμματίσεις, τύπου «νερό για την καφετιέρα», αν ετοιμάζεις ας πούμε την ίδια ποσότητα καφέ κάθε πρωί.

Μιλάμε βέβαια για μια τεχνολογία που είναι ακόμα καινούρια και η Kohler κοστίζει πολύ. Ανάλογα με το υλικό που είναι φτιαγμένη η Sensate, η τιμή της κυμαίνεται μεταξύ 710-1.180 ευρώ.

Η Kohler είναι όμως ακριβή ακόμα και χωρίς τις έξυπνες λειτουργίες…


Πηγή