Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Διαιτητής ενημερώθηκε δέκα λεπτά πριν «σφυρίξει» ότι έχει οριστεί σε άλλο παιχνίδι

Super League 1: Με γκρίνιες οι ορισμοί διαιτητών της 15ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, οι βοηθοί τους και οι ρέφερι που θα βρίσκονται στο VAR για τη 15η αγωνιστική της Super League 1, που θα διεξαχθεί εμβόλιμα το διήμερο 18-19 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, με το που έγιναν γνωστά τα ονόματά τους, υπήρξαν ήδη κάποιες γκρίνιες τόσο με επίσημο όσο και με ανεπίσημο τρόπο…

Ο Θανάσης Τζήλος ήταν αυτός που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο, ενώ Γιώργος Κομίνης θα βρίσκεται στο VAR, κάτι που έφερε την αντίδραση των «κίτρινων», οι οποίοι μέσω ανακοίνωσης διαμαρτύρονται για τη συγκεκριμένη επιλογή. Οι Θεσσαλονικείς έχουν παράπονα από τον Θεσπρωτό, καθώς θεωρούν ότι δεν τους έδωσε καταφανέστατο -όπως το χαρακτηρίζουν- πέναλτι στο πρόσφατο ματς με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο.

«Ενώ δεν έχουμε ξεχάσει ακόμη τον μη καταλογισμό του καταφανέστατου πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο Ηράκλειο από τον Κομίνη, έρχεται σήμερα η Κ.Ε.Δ. να ορίσει τον Κομίνη διαιτητή VAR στο παιχνίδι της Πέμπτης με το Βόλο Ν.Π.Σ.!!!

Τον Κομίνη, που -ενώ ο διαιτητής VAR στο Ηράκλειο τον κάλεσε στην ενδοεπικοινωνία να ελέγξει τη φάση- αυτός τον αγνόησε!!! Η… εξυγίανση στα καλύτερά της. Αλλά τα ψωμιά σας είναι λίγα…», αναφέρεται σχετικά. Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας είδαν και κάποιες πληροφορίες που θέλουν τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να ζητά συνάντηση με την ΚΕΔ.

Παράπονα από την προηγούμενη αγωνιστική όσον αφορά τη διαιτησία έχουν και στον Πανιώνιο, στον οποίον θεωρούν ότι ο Στέφανος Κουμπαράκης, που θα διευθύνει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ -και ήταν στο VAR στο παιχνίδι του Βόλου με τον ΝΠΣ, ουσιαστικά από δίκη του υπόδειξη ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδωσε πέναλτι σε μια φάση που στη Νέα Σμύρνη θεωρούν ότι δεν έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα. Κάτι που εξέφρασαν χθες με ανακοίνωσή τους μετά το παιχνίδι.

Κατά τα άλλα, ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε στο ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, στην Κρήτη, ο Θανάσης Σέζος θα είναι στο Ολυμπιακός-Λάρισα, ενώ το ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης θα σφυρίξει ο Φώτης Φωτιάδης.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 18/12

  • 17:00 Ξάνθη-Παναιτωλικός: Τσαμούρης (Δημόπουλος, Βασιλόπουλος, 4ος Γκάμαρης, VAR: Παπαπέτρου, Κοτσάνης)
  • 17:15 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Ευαγγέλου (Φωτόπουλος, Καρατζίκας, 4ος Κατοίκος, VAR: Παπαδόπουλος, Λ.Δημητριάδης)
  • 17:15 Ολυμπιακός-Λάρισα: Σέζος (Μωυσιάδης, Καλύβας, 4ος Μαλούτας, VAR: Τζοβάρας, Τζιώτζιος)
  • 19:30 ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Φωτιάδης (Δημόπουλος, Τζουβάρας, 4ος Βρέσκας, VAR: Γκορτσίλας, Κουρομπύλια)
  • 19:30 Ατρόμητος-Λαμία: Κατσικογιάννης (Κολοσιώνης, Καλαμπόκης, 4ος Μπακογιάννης, VAR: Διαμαντόπουλος, Κωνσταντίνου)

Πέμπτη 19/12

  • 17:15 Άρης-Βόλος: Τζήλος (Δίπλαρης, Χατζηνάκος, 4ος Καδδάς, VAR: Κομίνης, Μεϊντάνας)
  • 19:30 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ: Κουμπαράκης (Μπούξμπαουμ, Μπαλτάς, 4ος Καραντώνης, VAR: Μανούχος, Ψαρρής)

Πηγή