Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Super League 2: Πρώτη σέντρα στις 6 Νοεμβρίου, στον βορρά πήγε ο Διαγόρας Ρόδου -Οι δύο όμιλοι

Για τις 6 Νοεμβρίου μετατέθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, που επρόκειτο να ξεκινήσει την τρέχουσα εβδομάδα.

Με βάση σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Super League 2, η απόφαση αυτή ελήφθη «μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ’ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό των ομίλων, ο Διαγόρας Ρόδου ζήτησε να μεταφερθεί στον Α’ Όμιλο (στον βορρά), παίρνοντας τη θέση της Ξάνθης που αποχώρησε, με το αίτημά του να γίνεται ομόφωνα δεκτό.

Στον ίδιο όμιλο θα ενταχθεί και ο Ηρακλής Λάρισας, που καλύπτει τη θέση του εκπροσώπου της Γ’ Εθνικής και θα ακολουθήσει το πρόγραμμά του, όπως είχε καθοριστεί στην κλήρωση.

Στον Β’ Όμιλο (νότος), αντίστοιχα, τη θέση του Διαγόρα παίρνει η Ηλιούπολη και εκείνη του Εργοτέλη -που επίσης αποχώρησε- καταλαμβάνει ο ΠΑΟ Ρουφ.

Super League 2: Οι δύο Όμιλοι για τη σεζόν 2022-23:

Α’ Όμιλος: ΑΕΛ, Διαγόρας, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Θεσπρωτός, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΟΤ Ηρακλής, Παναθηναϊκός Β’, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β’.

Β’ Όμιλος: Καλλιθέα, Επισκοπή, ΑΕΚ Β’, Αιγάλεω, Απόλλων Σμύρνης, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ, Κηφισιά, Ολυμπιακός Β’, ΟΦ Ιεράπετρας, Ηρόδοτος, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Χανιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή