Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Τεόντοσιτς: Έκπληξη η παρουσία της Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ
Lithuania's Mantas Kalnietis (R) and Paulius Jankunas celebrate victory over Serbia at the end of their EuroBasket 2015 semi-final game at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq, near Lille, France, September 18, 2015. REUTERS/Benoit Tessier

Τεόντοσιτς: Έκπληξη η παρουσία της Ισπανίας στο Ευρωμπάσκετ

«Φορμαριστήκαμε νωρίτερα»

 

Διάχυτη είναι η απογοήτευση στην εθνική ομάδα της Σερβίας μετά την αποτυχία της να πάρει κάποιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ.

Η αποστολή των «Πλάβι» έφτασε τη Δευτέρα (21/9) στο Βελιγράδι και ο Μίλος Τεόντοσιτς θεωρεί πως αυτή οφείλεται στο γεγονός πως το σύνολο του Σάσα Τζόρτζεβιτς «φόρτσαρε» στη φάση των ομίλων, με αποτέλεσμα να «αδειάσει» από ενέργεια στα νοκ άουτ παιχνίδια.

«Γενικά πιστεύω πως παίξαμε καλά στο τουρνουά, ειδικά στον όμιλο του Βερολίνου, αλλά δυστυχώς ήταν νωρίς. Όπως φάνηκε δώσαμε τα δυνατά ματς στο δύσκολο όμιλο και μετά στα νοκ άουτ χάσαμε λίγο από την ενέργεια και το ρυθμό μας», δήλωσε αρχικά ο Μίλος Τεόντοσιτς κατά την άφιξη της αποστολής στο Βελιγράδι και συνέχισε:

«Παρά το κακό ματς στον ημιτελικό, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στο μικρό τελικό για να νικήσουμε. Δυστυχώς δεν το κάναμε. Όμως, θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στον ημιτελικά».

Όσον αφορά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016: «Ξέρουμε τι μας περιμένει και είμαστε έτοιμοι. Πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωση, αλλά έχουμε ακόμη ένα χρόνο μπροστά μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε να κάνουμε τόσα πολλά, αλλά έχουμε συνηθίσει».

Τέλος, ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ισπανία: «Το Ευρωμπάσκετ είναι πιο δύσκολο από το Μουντομπάσκετ. Η πιο ευχάριστη έκπληξη ήταν η Ισπανία, γιατί δεν είχε το πιο δυνατό σύνολο. Στο γκρουπ δεν έπαιξαν καλά, αλλά στο τέλος βρήκαν τη φόρμα τους. Επίσης και οι Τσέχοι έπαιξαν καλά στο τουρνουά και αποτελεί έκπληξη η παρουσία τους. Από τη Γαλλία περίμενα να πάει εύκολα στον τελικό, αλλά απέτυχε».

Πηγή: sport-fm.gr