Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
«Θα κάνουν ένσταση και για το φλουρί οι Αγγελόπουλοι»

«Θα κάνουν ένσταση και για το φλουρί οι Αγγελόπουλοι»

Αιχμηρό σχόλιο του Γιαννακόπουλου στην κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού

Καυστικό χιούμορ επιστράτευσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά την κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού. Στον Μπατίστα το ένα φλουρί, με τον ηγέτη των «πρασίνων να… προβλέπει ένσταση από Αγγελόπουλους!

Στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, παρουσία και του ιστορικού ηγέτη του «τριφυλλιού» Παύλου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας.

Όλοι οι άνθρωποι των «πρασίνων» μαζί με τις οικογένειές τους βρέθηκαν εκεί, με εξαίρεση τον Παπά, ο οποίος είναι εμπύρετος.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια χρονιά γεμάτη υγεία και… τίτλους και στη συνέχεια έκοψε την πίτα, η οποία περιείχε τέσσερα φλουριά. Τυχεροί ήταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, η κόρη του Μάνου Παπαδόπουλου, η σύζυγος του Δημήτρη Διαμαντίδη και ο Εστέμπαν Μπατίστα.

Όταν ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» αντιλήφθηκε πως ο Ουρουγουανός ήταν μεταξύ των τυχερών, με χιουμοριστική διάθεση είπε στους παρευρισκόμενους την παρακάτω ατάκα, κάνοντάς τους να ξεσπάσουν σε γέλια: «Μπατίστα πρόσεχε! Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά μαθαίνω πως μπορεί να κάνουν ένσταση για το φλουρί οι Αγγελόπουλοι… Μην ανησυχείς όμως, αυτά δεν περνάνε εδώ»!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προσοχή στρέφεται στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ. «Είναι ένας ακόμα αγώνας για το ελληνικό πρωτάθλημα που θα αντιμετωπίσουμε με τον απαραίτητο σεβασμό», δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενώ ο Αντώνης Φώτσης, ο 34χρόνος φόργουορντ της ομάδας επισήμανε: «Όπως σε κάθε αγώνα έτσι και τώρα θα είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί γιατί σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους».

Πηγή: sport-fm.gr