Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
«Θέλω να μείνω στην Ίντερ»

«Θέλω να μείνω στην Ίντερ»

Ματέο Κόβατσιτς: Θέλω να ανανεώσω, όμως δεν χρειάζονται βιασύνες

Να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ θέλει ο Ματέο Κόβατσιτς. Ο 20χρονος Κροάτης μέσος δήλωσε χαρούμενος στους «νερατζούρι» και θέλει να παραμείνει στο Μιλάνο, παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

«Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάρουν τη σωστή κατεύθυνση. Πάντα ένιωθα καλά εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να ανανεώσω, όμως δεν χρειάζονται βιασύνες. Έχουμε πολύ χρόνο μέχρι το τέλος της σεζόν», είπε ο μέσος των «νερατζούρι», που, στη συνέχεια, τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στο “Μεάτσα”, παρά το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων.

«Είμαι χαρούμενος που με παρακολουθούν άλλες ομάδες, αυτό αποδεικνύει ότι βελτιώνομαι τα τελευταία χρόνια. Όμως, είμαι χαρούμενος στην Ίντερ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με νέο προπονητή και ένα καλό πρότζεκτ», ήταν τα λόγια του 20χρονου άσου, που στο τέλος αναφέρθηκε στον προπονητή του, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Είναι εκπληκτικός προπονητής. Το πρώτα πράγμα που μας είπε όταν ήρθε εδώ είναι ότι είμαστε η Ίντερ και πρέπει να το δείχνουμε πάντα. Όμως, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Δε μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα μέσα σε δύο εβδομάδες», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr