Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Την «Ημέρα Φιλάθλου» καθιέρωσε ο Παναθηναϊκός

Την «Ημέρα Φιλάθλου» καθιέρωσε ο Παναθηναϊκός

Με γενική είσοδο 1 ευρώ η αναμέτρηση του «τριφυλλιού» κόντρα στον Πανιώνιο

Την καθιέρωση της «Ημέρας Φιλάθλου» εγκαινιάζει από φέτος η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η διοίκηση του τριφυλλιού όρισε γενική είσοδο ενός ευρώ για το ματς της 9ης αγωνιστικής στην Α1 με τον Πανιώνιο, θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους.

Όπως ενημέρωσαν απ’ το τριφύλλι, αυτή η πρωτοποριακή κίνηση θα γίνεται μια φορά κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα δόθηκαν λεπτομέρειες για το πώς μπορεί ο κόσμος να προμηθεύεται ένα εισιτήριο για τα ματς με ΚΑΟΔ, Άρη και Μπάγερν Μονάχου.

Η ανακοίνωση του τριφυλλιού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι καθιερώνει από φέτος την «Ημέρα Φιλάθλου» η οποία θα διεξάγεται μία φορά κάθε αγωνιστική περίοδο.

Η σχετική απόφαση λήφθηκε με δεδομένο ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον κόσμο που χρόνια τώρα «ταξιδεύει» μαζί με την ομάδα σε όλες τις όμορφες στιγμές της και της συμπαραστάθηκε στις δύσκολες.

Παράλληλα επιθυμεί να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, να βιώσουν τις μοναδικές στιγμές που μόνο ο Παναθηναϊκός προσφέρει και να ζήσουν την εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, που τόσοι έχουν μνημονεύσει.

Για τη σεζόν 2014-2015 η «Ημέρα Φιλάθλου» ορίζεται στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στις 6/12/2014 και στον αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ στις 6.30μ.μ.

Η Γενική είσοδος ορίζεται στο 1 ευρώ (εξαιρούνται 126 SILVER και 126Β, 125 και 125Β, Court side seats και οι λευκές πολυθρόνες) ενώ θα υπάρξει μέσα στις επόμενες ημέρες ενημέρωση για μια σειρά από δράσεις κι εκπλήξεις που θα έχει ετοιμάσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φίλους της, ειδικά για εκείνη τη μέρα.

Η διάθεση των εισιτηρίων τόσο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, όσο και για εκείνους με ΚΑΟΔ, Άρη και Μπάγερν Μονάχου συνεχίζεται από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ωράριο Λειτουργίας:
Τρίτη-Παρασκευή: 10:00-18:00

Σάββατο: 11:00-17:00

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8:00 – 23:00) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010».

Πηγή: Sport-fm.gr