Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Το σήκωσε η Λέστερ!

Το σήκωσε η Λέστερ!

Η τρομερή αρμάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας

2 Μαΐου 2016! Ημερομηνία ορόσημο για την Λέστερ και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Απόψε ολοκληρώθηκε ένας από τους μεγαλύτερους (αν όχι ο μεγαλύτερος) άθλους στην ιστορία! Η τρομερή αρμάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Έφτασε στην Γη της Επαγγελίας για πρώτη φορά στην 132ετή πορεία της. Κατάφερε το απόλυτο θαύμα. Αυτό που ξεκίνησε σαν ψέμα, αυτό που έμοιαζε με άπιαστο όνειρο και τελικά έγινε πέρα για πέρα πραγματικότητα.

Η Τότεναμ προηγήθηκε με δύο γκολ μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά στο δεύτερο μέρος… κατέρρευσε από το άγχος και ισοφαρίστηκε σε 2-2 από την… μέχρι πρότινος πρωταθλήτρια Τσέλσι. Παράδοση-παραλαβή ένα πράγμα…

Μοιραία λοιπόν, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος οι «αλεπούδες» πανηγυρίζουν το μέγιστο θαύμα: Την κούπα της Πρέμιερ Λιγκ!

Κι αυτό γιατί έχουν 77 βαθμούς και τα «σπιρούνια» πήγαν στους 70. Διαφορά που δεν καλύπτεται. Διαφορά που είναι αρκετή για την απίθανη Λέστερ. Για τον Βάρντι, τον Μαχρέζ, τον Μόργκαν, τον Ντρίνκγουότερ, τον Σμάιχελ, τον Χουτ, τον Καντέ, τον Φουκς, τον Ουγιόα, τον Οκαζάκι και όλα τα άλλα παιδιά να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους το ΔΙΚΟ τους επίτευγμα.

Πηγή: sport-fm.gr