Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Το «σήκωσε» ο Ολυμπιακός, αποχώρησε η Βουλιαγμένη

Το «σήκωσε» ο Ολυμπιακός, αποχώρησε η Βουλιαγμένη

Αρνήθηκε να επιστρέψει στην πισίνα λόγω επεισοδίων με την εξέδρα

Με τον τελικό να ολοκληρώνεται τρία λεπτά πριν το φινάλε -λόγω της άρνησης της Βουλιαγμένης να επιστρέψει στην πισίνα μετά την ένταση ανάμεσα στον Κώστα Δήμου και την εξέδρα- οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν με σκορ 10-4 το έκτο πρωτάθλημα και δεύτερο συνεχόμενο της ιστορίας τους.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ήταν καταιγιστική σε όλη τη διάρκεια του ματς, όμως η ένταση που προκλήθηκε τρία λεπτά πριν το τέλος οδήγησε στο ανορθόδοξο φινάλε.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, αντίθετα με τα δύο τελευταία παιχνίδια της σειράς των τελικών της Α1, η Βουλιαγμένη υστέρησε ιδιαίτερα αμυντικά, με τον Ολυμπιακό να αρπάζει την ευκαιρία και να ξεφεύγει στο σκορ απ’ το δεύτερο, κιόλας, οκτάλεπτο (7-3). Η εξάντληση της Βουλιαγμένης, από κει και πέρα, ήταν εμφανής, με τον Ολυμπιακό να ρίχνει ρυθμούς και να αυξάνει τη διαφορά του.

Τρία λεπτά πριν το φινάλε του ματς, όμως, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Κώστα Δήμου και κόσμο από τις εξέδρες των «ερυθρόλευκων». Η Βουλιαγμένη αποχώρησε οριστικά για τα αποδυτήρια και ο διαιτητής κήρυξε το φινάλε του παιχνιδιού, με τον Ολυμπιακό να κάνει το νταμπλ μετά και την Ευρωλίγκα που κατέκτησε.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 5-3, 2-0, 1-1

Ολυμπιακός(Παυλίδης): Ε.Πλευρίτου 1, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 1, Μ.Πλευρίτου 1, Μπιανκόνι 1.

Βουλιαγμένη (Δήμου): Χυδηριώτη 1, Γερόλυμου 1, Β.Διαμαντοπούλου 1, Κοντογιάννη 1.

Πηγή: sport-fm.gr