Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Τον «έφαγαν» τα… στριπτιζάδικα τον Άιβερσον

Τον «έφαγαν» τα… στριπτιζάδικα τον Άιβερσον

Ροζ αποκαλύψεις για τον σουπερστάρ του NBA από πρώην συμπαίκτη του

Σοκ είχε προκαλέσει στον κόσμο του ΝΒΑ η είδηση πως ο Άλεν Άιβερσον έχει χρεοκοπήσει. Ο 39χρονος πρώην μπασκετμπολίστας ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην ιστορία του πρωταθλήματος έχοντας κερδίσει συνολικά στην καριέρα του πάνω από 200 εκατ. δολάρια από τα συμβόλαια με τις ομάδες του και τους χορηγούς του.

Ωστόσο, ο πρώην συμπαίκτης του στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, Ματ Μπαρνς ρίχνει φως στην υπερβολικά σπάταλη ζωή του Άιβερσον. Ο 35χρονος φόργουορντ των Κλίπερς αποκαλύπτει ότι ο «Answer» ξόδευε τουλάχιστον 30 χιλιάδες δολάρια στα στριπτιζάδικα κάθε φορά που ήθελε να γλεντήσει.

Μάλιστα ο Μπαρνς σημειώνει πως τα χρήματα ήταν τόσα πολλά που μερικά από αυτά που ήταν πεταμένα στο πάτωμα, τα ξαναέριχνε στις… καλλίγραμμες στριπτιζέζ και άλλα τα κρατούσε για τον εαυτό του, καθώς δεν ήταν τόσο καλά αμειβόμενος.

«Ο Άλεν ήταν ο πρώτος που μου έδειξε πως οι παίκτες του ΝΒΑ ξοδεύουν τα λεφτά τους στα στριπτιζάδικα. Αυτός το έκανε με πολύ έντονο τρόπο. Πετούσε τόσα πολλά λεφτά και αυτό ήταν όταν πρωτοήρθα στο πρωτάθλημα. Συνήθιζα να τραβάω με το πόδι μου τα λεφτά κάτω από την καρέκλα μου και είτε να ξαναπετάω μέσα είτε να βάζω μερικά στην τσέπη . Πετούσε 30-40 χιλιάδες δολάρια κάθε φορά που πηγαίναμε. Και εγώ σκεφτόμουν “Συνειδητοποιείς τι μπορώ να κάνω με αυτά τα χρήματα;”»

Έτσι δεν είναι τυχαίο που πλέον ο Άλεν Άιβερσον αναζητάει να βγάλει λίγα χρήματα κάνοντας εμφανίσεις σε events χωρών όπως η Αργεντινή και οι Φιλιππίνες.

Πηγή: sport-fm.gr