Τετάρτη , 5 Οκτώβριος 2022
Τοπίο και… διακοπή στην ομίχλη

Τοπίο και… διακοπή στην ομίχλη

Διεκόπη οριστικά το ματς του Παναθηναϊκού με το ΠΑΣ Γιάννινα

Στον Παναθηναϊκό, από τις προηγούμενες ημέρες είχαν ζητήσει με αίτημα τους στην Σούπερ Λίγκα να αλλάξει η ώρα του αγώνα, τονίζοντας τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στα ματς των Ιωαννίνων όσο αφορά τις καιρικές συνθήκες.

Η διοργανώτρια απέρριψε το αίτημα και τόνισε πως υπάρχει εγγύηση όσο αφορά την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου. Όμως… λογάριαζε χωρίς την ομίχλη η οποία έκανε επιβλητική την εμφάνιση της στους «Ζωσιμάδες».
Έτσι μετά από 15 λεπτά ποδοσφαίρου, χωρίς κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες, ο Αρετόπουλος βλέποντας ότι δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο διέκοψε το ματς. Η ομίχλη δεν υποχωρούσε και όλα οδηγούσαν σε οριστική διακοπή, με την Σούπερ Λίγκα να αποφάσιζε για την τύχη της αναμέτρησης.

Τελικά η υπομονή που έκαναν όλοι αποδείχθηκε ευεργετική προς στιγμήν, καθώς ο καιρός άρχιζε να γίνεται σύμμαχος, το τοπίο καθάρισε στο μεγαλύτερο μέρος του αγωνιστικού χώρου και περίπου μία ώρα μετά την αρχική διακοπή υπήρξε η συνέχεια του αγώνα ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό! Ποδόσφαιρο οι δύο ομάδες έπαιξαν για οκτώ λεπτά. Ο Αρετόπουλος διέκοψε και πάλι την αναμέτρηση. Το τοπίο καθάρισε για λίγο, ο ρέφερι της συνάντησης έδωσε εντολή να ξαναρχίσει ο αγώνας αλλά η ομίχλη ήταν πρωταγωνίστρια.

Η παρωδία δεν γινόταν να συνεχιστεί και το παιχνίδι διεκόπη οριστικά! Πλέον, η διοργανώτρια αρχή έχει τον πρώτο λόγο για το πότε θα γίνουν τα υπόλοιπα εξήντα λεπτά. Λόγω Κυπέλλου υπάρχει το σενάριο για νωρίς την Δευτέρα ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα να οριστεί άλλη μέρα το… υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Πάντως, είναι φανερό ότι οι υπεύθυνοι ορισμού των αγώνων δεν βάζουν… μυαλό όσο αφορά τις ώρες που προγραμματίζουν τα παιχνίδια στα Γιάννενα κατά τους χειμερινούς μήνες!

Πηγή: gazzetta.gr