Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Βαν Μπούιτεν: Το ματς με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολο για την Μπάγερν
Βαν Μπούιτεν: Το ματς με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολο για την Μπάγερν

Βαν Μπούιτεν: Το ματς με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολο για την Μπάγερν

«Μιλάμε για τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα»

Κάθε άλλο παρά αψήφιστα παίρνουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με τον Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν. Ο άλλοτε ηγέτης της άμυνας των Βαυαρών και νυν σκάουτερ του συλλόγου εξέφρασε την άποψη ότι η γερμανική ομάδα θα έχει δύσκολο έργο στο Φάληρο.

«Το ματς με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολο για την Μπάγερν. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, το φανταστικό κοινό της οποίας κάνει πολύ δύσκολη την προσπάθεια οποιασδήποτε ομάδας παίξει εκεί. Είμαι σίγουρος πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα έχει την ομάδα του απόλυτα συγκεντρωμένη και θα έχει προειδοποιήσει τους παίκτες ότι αυτό το ματς θα είναι το πιο δύσκολο και ότι δεν το έχουν κερδίσει εκ των προτέρων.

Όντως η Μπάγερν είναι το φαβορί για την 1η θέση του ομίλου. Από εκεί και έπειτα, όμως, νομίζω πως ο Ολυμπιακός και η Άρσεναλ θα παλέψουν για την 2η θέση. Η Ντιναμό, κατά τη γνώμη μου, δύσκολα θα κερδίσει κάποια από τις προνομιούχες θέσεις στον όμιλο. Βεβαίως, όπως είπα και πριν, τίποτα δεν κερδίζεται εκ των προτέρων. Το σημαντικό για την Μπάγερν είναι να κάνει τη… δουλειά στον όμιλο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει στόχο τη 2η θέση και ο κόσμος του μπορεί να ελπίζει σε συνέχεια στην Ευρώπη μετά τον χειμώνα είτε μέσω του Champions League είτε μέσω του Europa League» δήλωσε στην εφημερίδα «Real News» και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

«Ναι, με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά είχα πρόταση ανανέωσης και από την Μπάγερν. Νομίζω πως θα ήταν ωραίο να είχα ζήσει τελικά 1-2 σεζόν με τον Ολυμπιακό. Θα ήταν ωραία εμπειρία για μένα και την οικογένειά μου. Μου είχε πει πολύ καλά λόγια για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Κέβιν Μιραλάς. Μου μίλησε για την υπέροχη Αθήνα και τον φανταστικό κόσμο που έχει η ομάδα. Για έναν ποδοσφαιριστή είναι ωραίο να ζει τέτοιες καταστάσεις».

Πηγή: sport-fm.gr