Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια - 13 έως 19 Σεπτεμβρίου

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια – 13 έως 19 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Εκτός του γεγονότος ότι θα αναγκαστείς να ρίξεις το βάρος σου σε θέματα καθημερινότητας, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό (από την Πέμπτη), γεγονός που δείχνει ότι θα ανοίξουν πολλά μέτωπα στον τομέα των σχέσεων. Μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη αναμένονται αναθεωρήσεις, αποκαλύψεις, επιστροφές από το παρελθόν και γεγονότα που θα σε οδηγούν στην ενδοσκόπηση και την αυτοκριτική.
Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα ξεκινάει με μία ηλιακή έκλειψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στην Παρθένο και θα επηρεάσει την καθημερινή σου εργασία και υγεία. Θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση γιατί είναι πιθανό να μην εκτιμήσεις σωστά τις καταστάσεις ή να απογοητεύεσαι εύκολα από τα γεγονότα με αποτέλεσμα να παραιτείσαι και να μην προσπαθείς μέχρι να κατακτήσεις τους στόχους σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό συνοδεύεται από προβλήματα επικοινωνίας και δεν ενδείκνυται για υπογραφές συμβολαίων, συζητήσεις, συνεργασίες. Η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη από την Παρασκευή θα είναι αρκετά βοηθητική για το ζώδιό σου, αρκεί να δουλεύεις σκληρά για οτιδήποτε θέλεις να επιτύχεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα χάνω πολλή ενέργεια λόγω άγχους και θα είμαι ευάλωτος σε θέματα υγείας γι αυτό ας προσέχω τη διατροφή μου, να κοιμάμαι καλά και να εκτονώνομαι όσο μπορώ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Η ηλιακή έκλειψη που ήδη μας επηρεάζει, θα στιγματίσει αυτήν την εβδομάδα, καθώς πραγματοποιείται την Κυριακή. Επηρεάζει τον τομέα των ερώτων σου γι αυτό πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση. Θα έχεις την τάση να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά, δεν θα μπορείς να επιβληθείς στις συναισθήματά σου και θα φέρεσαι με περισσό εγωισμό, προκαλώντας τις αντίστοιχες αντιδράσεις από το ταίρι σου. Ωστόσο, μέσα σε αυτήν την περίοδο της έκλειψης μπορεί να κάνεις μια μοιραία γνωριμία, που θα είναι καθοριστική για την εξέλιξή σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό από την Πέμπτη, θέση από την οποία θα επηρεάσει τον τομέα της καθημερινής σου εργασίας ενώ είναι πιθανό να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα υγείας. Από την άλλη, η Αφροδίτη και ο Άρης που βρίσκονται στον Λέοντα, δηλώνουν ότι θα αναγκαστείς να επωμιστείς ευθύνες τόσο οικογενειακές όσο και επαγγελματικές, πιθανώς δυσβάσταχτες για τις αντοχές σου. Προσέχεις για να έχεις και κάνεις υπομονή για να περάσει το δύσκολο διάστημα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή ο Κρόνος περνάει οριστικά στον Τοξότη, με απαλλάσσει από πολλά προβλήματα και πιέσεις αλλά, μέσα στην επόμενη διετία, θα με αναγκάσει να βάλω σε τάξη τις υποθέσεις μου που σχετίζονται με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά, επενδύσεις.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής αρχίζει από την Πέμπτη την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, τον Ζυγό, γεγονός που αναμένεται να επιφέρει σύγχυση, κακή συνεννόηση, επιστροφές, διλήμματα. Ο Κρόνος περνάει οριστικά στον Τοξότη, το περιβάλλον των σχέσεών σου, από την Παρασκευή και μέσα στην επόμενη διετία θα θέσει θέματα συνέπειας, ανάληψης ευθύνης, επιλογών, περνώντας τις σχέσεις σου από τεστ αντοχών.
Καριέρα – Οικονομικά: Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζωδιακό σου σταυρό, θα σου προκαλέσει δυσθυμία, καθώς θα δημιουργήσει πιεστικές συνθήκες τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και της οικογένειας. Θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση και να παραμείνεις σε μία θέση αναμονής που ναι μεν μπορεί να σε στεναχωρεί αλλά είναι η καλύτερη λύση με αυτές τις αστρολογικές συγκυρίες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον Λέοντα είναι οι θετικοί αστρολογικοί παράγοντες για να κάνω ένα ταξιδάκι, να ξεφύγω λίγο και να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Η περίοδος αυτή δεν είναι ότι καλύτερο για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις αρκετά πρακτικά θέματα. Τα πράγματα παραμένουν ως έχουν, εκτός αν ο προσωπικός αστρολογικός σου χάρτης λέει τα αντίθετα.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής (από την Πέμπτη) στον Ζυγό δεν είναι ότι καλύτερο για τις επαγγελματικές και οικογενειακές σου υποθέσεις, καθώς θα προκαλέσει εντάσεις, καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και πιθανώς οριστικές ρήξεις. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές. Ο Κρόνος που θα περάσει στον Τοξότη, μέσα στην επόμενη διετία, θα προκαλέσει συνθήκες πίεσης και σκληρής δουλειάς. Είναι προτιμότερο να μην προβείς τώρα σε ξεκινήματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω όταν οδηγώ, όταν συζητάω, ιδιαίτερα για δουλειές, όταν προσπαθώ να αναδείξω τις όποιες επικοινωνιακές μου δεξιότητες. Η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο μπορεί να με κάνει υποκειμενικό/η και να με εξωθήσει στο να υιοθετήσω λανθασμένες αντιδράσεις που θα με εκθέσουν.

 

 

ΛΕΩΝ

Έρωτας: Το δίδυμο του έρωτα, Αφροδίτη και Άρης, βρίσκονται στο ζώδιό σου και σε ευνοούν σε θέματα καρδιάς. Ανεξάρτητα του γεγονότος ότι οι επιδράσεις των εκλείψεων και του ανάδρομου Ερμή είναι ανατρεπτικές, φαίνεται ότι ακόμα και οι παρεξηγήσεις τελικά θα οδηγούν σε κάτι ευχάριστο. Τώρα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν καινούργιο έρωτα, πιθανώς μοιραίο.
Καριέρα – Οικονομικά: Την Κυριακή πραγματοποιείται η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο, η οποία επηρεάζει τον οικονομικό σου τομέα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα ρευστότητας, ίσως να μην πληρωθείς στην ώρα σου ή να μην έχεις τα χρήματα για να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Σε κάθε περίπτωση, θα στεναχωρηθείς και θα πιέζεσαι. Η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη, από την Παρασκευή, μέρα με τη μέρα, θα σε απαλλάσσει από τα άγχη σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό μπορεί να ευθύνεται για την αφηρημάδα μου ή για τις ανατροπές που είναι πιθανόν να συμβούν καθώς ταξιδεύω ή οδηγώ. Ας προσπαθήσω να μην παραλείπω πράγματα για να μην ταλαιπωρηθώ.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιείται η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, η οποία επηρεάζει τις σχέσεις σου και δη τις προσωπικές. Τώρα θα έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με εμμονές, εγωισμό, εγωκεντρισμό και πείσμα. Το θέμα είναι ότι η συμπεριφορά σου θα προκαλεί τις ανάλογες αντιδράσεις και τελικά θα νιώθεις άσχημα, καθώς όχι μόνο δεν θα επιβεβαιώνεσαι αλλά –αντίθετα– θα αισθάνεσαι απόρριψη.
Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος είναι ιδιαζόντως ανατρεπτική καθώς, εκτός της ηλιακής έκλειψης που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και προκαλεί προβλήματα στις συνεργασίες σου και, γενικότερα, σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σου, αρχίζει την ανάδρομη κίνησή του (από την Πέμπτη) και ο Ερμής που κυβερνάει το ζώδιό σου. Είναι προτιμότερο να μην κλείσεις καίριες συμφωνίες αυτήν την περίοδο, εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης είναι πολύ ευνοημένος. Μην ξεχνάς ότι από την Παρασκευή περνάει ο Κρόνος στον Τοξότη, θέση από την οποία θα σε περάσει από πολλά τεστ, μέχρι να σου δώσει την καταξίωση που σου αναλογεί.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην κάνω σπατάλες γιατί δεν αποκλείεται να καθυστερήσουν οι πληρωμές μου ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να αντιμετωπίσω προβλήματα ρευστότητας.

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Ο Ερμής από την Πέμπτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ένα πλήθος προβλημάτων, παρεξηγήσεων, διαξιφισμών, καβγάδων, οπισθοδρομήσεων και διλημμάτων. Προσπάθησε να διαφυλάξεις τη σχέση σου από την κακιά ώρα και να κάνεις σωστή διαχείριση των όποιων θεμάτων σε απασχολούν χωρίς περιττά νεύρα και υστερίες. Ευτυχώς η Αφροδίτη και ο Άρης από το φιλικό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα, θα συντελούν στο να διατηρείς τις ισορροπίες σου, ενώ δεν αποκλείουν τα φλερτ και τις ευχάριστες εξελίξεις, ιδιαίτερα σε φιλικά περιβάλλοντα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή τα προβλήματα στις συνεργασίες σου μπορεί να μετατραπούν σε μεγάλο αγκάθι αν δεν προσέχεις, γι αυτό είναι προτιμότερο να υιοθετήσεις μια πιο συντηρητική στάση, μακριά από τα πηγαδάκια και τα κουτσομπολιά. Η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο σε καθιστά λίαν ευάλωτο/η σε πισώπλατα χτυπήματα, σε λάθη εκτίμησης, σε σπασμωδικές αντιδράσεις λόγω άγχους και φόβου. Γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν εκτός αν είναι δοκιμασμένα σε βάθος χρόνου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω την υγεία μου που είναι ευάλωτη λόγω άγχους και απώλειας ενέργειας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Από την Παρασκευή ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιό σου και οι ενέργειες θα αλλάζουν καθώς, μέρα με τη μέρα, θα νιώθεις όλο και περισσότερο απελευθερωμένος/η. Ουσιαστικά, αν έχεις πάρει τα μαθήματά του κι αν έχεις σαν σκοπό σου να αντιμετωπίσεις με περισσότερη σοβαρότητα την προσωπική σου ζωή, θα είσαι πιο ώριμος/η να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις που αφορούν στους έρωτές σου. Με την ηλιακή έκλειψη να επηρεάζει τον άξονα που μεταξύ άλλων σχετίζεται και με τους έρωτές σου είναι πιθανές οι μοιραίες συναντήσεις σε φιλικά περιβάλλοντα.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι επιλογές που θα κάνεις, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές γιατί τώρα, με την επίδραση της ηλιακής έκλειψης και του ανάδρομου Ερμή, είναι πιθανό να βάλεις ανεδαφικούς στόχους ή να παρασυρθείς από άτομα που σκοπό τους θα έχουν να βγουν κερδισμένα από εσένα, αδιαφορώντας για το δικό σου συμφέρον. Καλά θα κάνεις να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα στις συλλογικές σου δραστηριότητες. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Λέοντα, ναι μεν «μιλάνε» για ευθύνες και κούραση αλλά ανοίγουν ένα παράθυρο στον ορίζοντα της καριέρας σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να φυλάω τα νώτα μου από τα κακόβουλα κουτσομπολιά που είναι πιθανό να γίνουν σε βάρος μου.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Από την Παρασκευή ο Κρόνος θα βρίσκεται οριστικά πλέον στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει για δύο χρόνια περίπου. Το κύριο θέμα αυτού του σπουδαίου Διδασκάλου είναι οι σχέσεις σου καθώς θα συμβαίνουν τα γεγονότα που θα σου καταδεικνύουν τα κίνητρα, τα ψυχικά αίτια των επιλογών σου, τα προτερήματα και τα ελαττώματά σου. Αρχίζει μία περίοδος αυτογνωσίας που σκοπό της –κατά το αίτημα του Κρόνου– θα πρέπει να έχει τη σοβαρότητα και την ανάληψη ευθύνης. Οι συναντήσεις ατόμων του παρελθόντος σε φιλικά περιβάλλοντα είναι πιθανές λόγω ανάδρομου Ερμή.
Καριέρα – Οικονομικά: Η έκλειψη του Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζει την καριέρα σου. Η κούραση και η αναγκαστική ανάληψη ευθυνών (για να μην πω αγγαρειών) είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς από τους ανωτέρους σου, να νιώσεις μετέωρος/η στον επαγγελματικό σου χώρο χωρίς καμία στήριξη, να αναγκαστείς να προβείς σε αλλαγές που θα σε αγχώσουν και θα σου δημιουργήσουν μεγάλη αγωνία για το επαγγελματικό σου μέλλον.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν τα γεγονότα μου το υποδείξουν, ας μη διστάσω να προβώ σε αναθεωρήσεις φιλικών σχέσεων ή στόχων.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι σε απορροφούν τα πρακτικά θέματα και δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια για έρωτες και πάθη. Τα πράγματα μάλλον παραμένουν στάσιμα, εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης δέχεται τις επιρροές των άστρων στον τομέα των σχέσεων.
Καριέρα – Οικονομικά: Η έκλειψη του Ηλίου πραγματοποιείται την Κυριακή στην Παρθένο, ζώδιο που «βλέπει» μεν αρμονικά το δικό σου, ωστόσο θέλει προσοχή. Τα θέματα στα οποία πρέπει να εστιαστείς και που δεν αποκλείεται να έχεις μοιραίες εξελίξεις, είναι ότι σχετίζεται με επιμόρφωση, σεμινάρια, ανώτερες σπουδές, επαφές και δουλειές με το εξωτερικό. Να προσέχεις πολύ τις κινήσεις σου στον χώρο της δουλειάς γιατί ο Ερμής που αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από την Πέμπτη, εγκυμονεί κινδύνους παρεξηγήσεων με τους ανωτέρους σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Τοξότη, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ευαίσθητο για μένα καθώς θα εγείρει τις φοβίες μου, τα αρνητικά μου συναισθήματα, τα απωθημένα μου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Το δίδυμο του έρωτα, Αφροδίτη και Άρης, βρίσκονται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα και υπόσχονται συναρπαστικές καταστάσεις. Φλερτ, συζητήσεις, χαρές και πανηγύρια, συμπληρώνονται από… εντάσεις που τελικά καταλήγουν σε ανανέωση και οδηγούν στο κρεβάτι. Τώρα δεν αποκλείεται να κάνεις μια καινούργια σχέση που ίσως να ενέχει το στοιχείο του μοιραίου και της απόλυτης σεξουαλικής έλξης.
Καριέρα – Οικονομικά: Η έκλειψη του Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου που σχετίζονται με δημόσιο, τράπεζες, επενδύσεις, ασφάλειες, διαχείριση χρημάτων άλλων προσώπων, διατροφές, κληρονομικά. Σε αυτούς τους τομείς θα υπάρξουν δυσχέρειες ή καταστάσεις που θα σε αναστατώσουν ψυχικά, όπως καθυστερήσεις, κακή συνεννόηση, ανατροπές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη που ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό, θα πρέπει να προσέχω για να μην κάνω λάθη ή παραλείψεις όταν ταξιδεύω, γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχω σε θέματα σπουδών και στις επαφές μου με το εξωτερικό.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έρωτας: Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στην Παρθένο, θα επηρεάσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Τώρα θα πρέπει να προσέχεις γιατί είναι πιθανό να απειληθεί η προσωπική σου ευτυχία από απωθημένα που θα βγουν στην επιφάνεια, εντάσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Παράλληλα, δεν αποκλείονται και οι μοιραίες συναντήσεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν είτε σε σοβαρά διλήμματα τινάζοντας την ηρεμία σου στον αέρα, είτε σε κάτι καινούργιο που θα μπει στη ζωή σου και θα σου μάθει πολλά πράγματα για τον εαυτό σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής αρχίζει από την Πέμπτη την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό, περιβάλλον που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Καλό θα ήταν να μην προβείς τώρα σε κάποιον διακανονισμό γιατί το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα μπορείς να φανείς συνεπής στις υπογραφές που θα βάλεις. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σου φανεί χρήσιμος σε περίπτωση που σου χρωστούν εδώ και αρκετό καιρό γιατί είναι η περίοδος που κλείνουν ιστορίες του παρελθόντος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χάνεις τίποτε να διεκδικήσεις αυτά που σου οφείλουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Λέοντα δείχνουν ότι θα έχω πολλή δουλειά αλλά, τουλάχιστον, ανοίγουν κι ένα παράθυρο για κάτι καλύτερο στην καθημερινή μου εργασία.

 

 

 

Πηγή: astrology.gr