Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Βασίλισσα είναι μόνο μία...

Βασίλισσα είναι μόνο μία…

Είναι η καλύτερη και το απέδειξε πανηγυρικά η Γουίλιμας

Η Σερένα Γουίλιαμς νίκησε 2-0 σετ (6-3, 6-3) την Καρολίν Βοζνιάκι στον τελικό του USA Open και κατέκτησε το τρόπαιο για άλλη μια χρονιά στο αμερικανικό Grand Slam και απέδειξε περίτρανα, παρά την αμφισβήτηση που γνώρισε και τα προβλήματα που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό, πως παραμένει η καλύτερη τενίστρια στον κόσμο.

Η 32χρονη Αμερικανίδα σταρ κατέκτησε τον τρίτο της συνεχόμενο τίτλο της στη συγκεκριμένη διοργάνωση, τον έκτο συνολικά στη Νέα Υόρκη και έφτασε συνολιά τα 18 Grand Slam, ισοφαρίζοντας τις Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και Κριστίνα Εβερτ, ενώ υστερεί μόνο κατά τέσσερα της κορυφαίας Στέφι Γκραφ, που έχει φτάσει 22.

Ο 18ος τίτλος της ήρθε δεκαπέντε χρόνια μετά τον πρώτο, που ήταν το πρώτο της αμερικανικό Grand Slam.

Από την πλευρά τη, η Δανή σταρ, πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο της μεγάλο τίτλο στην πρώτη της συμμετοχή σε τελικό Grand Slam ύστερα από πέντε χρόνια.

Η Σερένα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει μιας αντιπάλου που δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Το ότι είναι οι δυο τους κολλητές φίλες, δεν ξέρουμε αν λέει κάτι…

Πηγή: sport-fm.gr