Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Βεργώνης: Βγάλαμε πάθος

Βεργώνης: Βγάλαμε πάθος

«Ο ΠΑΟ είχε δείξει την καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα»

Στο πάθος που έβγαλε χθες η ομάδα του στη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Αλέξανδρος Βεργώνης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αμυντικός μέσος της Βέροιας:

Πραγματικά ψάχναμε να βρούμε για ποιο λόγο παρουσιάζαμε αυτή την κακή εικόνα, αλλά ο φόβος να μην μπούμε σε περιπέτειες μας έκανε να παίξουμε καλύτερα. Στο χθεσινό παιχνίδι καταφέραμε να βγάλουμε πάθος και να δώσουμε ότι έχουμε για να πάρουμε τη νίκη.

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού:
Ο Παναθηναϊκός φαινόταν ότι δεν είχε κίνητρο καθώς έμεινε εκτός πρωταθλήματος με τα όσα συνέβησαν. Έχει δείξει όμως ότι είναι μεγάλη ομάδα και ακόμα και να μην έχει κίνητρο δεν χαρίζεται σε κανέναν. Νομίζω ότι ήταν η δική μας απόδοση που μας οδήγησε στη νίκη.

Για ποιο λόγο χάλασε η εικόνα που είχε η Βέροια στον α΄ γύρο:
Αυτή η χαλαρότητα που είχαμε έφταιξε. Είδαμε μετά από δυο- τρεις ήττες ότι πλέον ήταν δύσκολο να μπούμε στα πλει-οφ. Παίζαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Χωρίς καλή άμυνα δεν μπορείς να προχωρήσεις. Αν προσέχαμε περισσότερο την άμυνα θα ήταν καλύτερα γιατί επιθετικά έχουμε πολλές λύσεις.

Για την αλλαγή προπονητή:
Μας ξεκαθάρισε τα πράγματα, μας υπενθύμισε την αξία μας ως ποδοσφαιριστές. Βελτιώσαμε κάποια πράγματα που μας επισήμανε τακτικά και πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Ακόμα και αυτές οι δύο μέρες που βρέθηκε στην ομάδα μας βοήθησε πολύ.

Για το φετινό πρωτάθλημα και τις ομάδες που αποχώρησαν:
Υπάρχουν οι κανονισμοί και τους έχουν ψηφίσει όλες οι ομάδες. Σίγουρα κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μείνουν δύο ομάδες εκτός πρωταθλήματος.

Για το πώς είδε τις τρείς πρώτες ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια:
Εικόνα πρέπει να έχουμε από όλο το πρωτάθλημα και όχι μόνο από τα μεταξύ μας παιχνίδια. Την καλύτερη εικόνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα νομίζω την είχε ο Παναθηναϊκός, από άποψη ποδοσφαίρου αλλά και διάρκειας, βέβαια του έλειψε η αποτελεσματικότητα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει την εικόνα των προηγούμενων ετών αλλά είναι μεγάλη ομάδα και βρίσκει τους τρόπους να παίρνει τους αγώνες. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έκανε μεγάλη κοιλιά στην απόδοση του και έμεινε πολύ πίσω.

Πηγή: sport-fm.gr