Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Viral διαιτητής σε τοπικό πρωτάθλημα -Τον τράβηξαν από το χέρι και «ξάπλωσε» στο χορτάρι με ανοικτά τα χέρια

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, που δείχνει την απίστευτη στιγμή μεταξύ βοηθού διαιτητή και της εξέδρας, που είχε ως αποτέλεσμα τον επόπτη να «ξαπλώσει» σαν τον Εσταυρωμένο στο χορτάρι.

Αρχικά, το κλίμα ήταν τεταμένο στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΓΑΣ Κόπανός και Φίλιππος Μελίκης το μεσημέρι του Σαββάτου (9/12), με τους φιλάθλους που βρίσκονταν στις εξέδρες να τα έχουν βάλει με τους «άρχοντες» της αναμέτρησης.

Ο διαιτητής ξάπλωσε στο έδαφος με ανοικτά τα χέρια

Οπως φαίνεται στο βίντεο του sportsfan.gr, στην αρχή ένα άτομο που βρισκόταν στις εξέδρες ακούγεται να λέει προς τον βοηθό διαιτητή με αρκετή δόση χιούμορ: «ξένοι διαιτητές και στα τοπικά, να μην παίρνεται ούτε 20ρικο», με τον βοηθό να ξεκινάει τα «γαλλικά» προς την εξέδρα. Στην συνέχεια ένας φίλαθλος περνάει το χέρι μέσα από την σιδερένια περίφραξη και αφού μιλούσε σε έντονο ύφος με τον διαιτητή, τον τράβηξε από το χέρι. Ο βοηθός διαιτητή «ξάπλωσε» σε slow motion στο έδαφος, με αποτέλεσμα να μείνει εκεί με κλειστά τα μάτια και ανοικτά τα χέρια, με τον διαιτητή να διακόπτει το παιχνίδι μέχρι να δει τι έχει συμβεί.

Η αντίδραση του διαιτητή, είχε ως αποτέλεσμα το βίντεο να γίνει viral, ενώ δεν έλλειψαν και τα χιουμοριστικά σχόλια. Ενας χρήστης σχολίασε «έχουμε κανένα νέο από την εντατική;», με έναν άλλο να γράφει «ξέρουμε αν έζησε ο επόπτης, είναι καλά στην υγεία του;»

Δείτε το βίντεο με τον διαιτητή στην Ημαθία:


Πηγή