Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Το βλέμμα στα… άκρα

Το βλέμμα στα… άκρα

«Αστεία» χαρακτηρίζει η Φενερμπαχτσέ τα 2 εκατ. ευρώ που δίνουν οι Θεσσαλονικείς για τον Στοχ

Εξαιρετική θεωρείται η περίπτωση του Τζόναθαν Βιέρα για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Βαλένθια, έχοντας αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη Ράγιο Βαγεκάνο (27 συμμετοχές / 5 γκολ, 8 ασίστ).

Ο 24χρονος άσος κοστολογείται στα 2 εκατ. ευρώ, λόγω της πολύ καλής χρονιάς που έκανε την περσινή σεζόν.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο μάνατζερ του Βιέρα υποστηρίζει ότι ο παίκτης έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες που εξετάζει, αν και προτεραιότητά του.

Όσον αφορά τώρα τον «Δικέφαλο του Βορρά», ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε, κάτι που αποδεικνύει ότι ενδεχομένως να έχει ψαχθεί για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Όσον αφορά τώρα τον Βέθρα, η ιστοσελίδα «avozdealmeria.es» αναφέρει ότι δεν θέλει να μείνει στην Αλμερία, διότι έχει μια πολύ μεγάλη πρόταση από τον ΠΑΟΚ, με ετήσιες απολαβές κοντά στα 2 εκατ. ευρώ!

Εν τω μεταξύ, στην Τουρκία η Φενερμπαχτσέ φέρεται να χαρακτηρίζει «αστεία» τα 2 εκατ. ευρώ που προσφέρει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ για τον οποίο φέρεται να έχει ενδιαφερθεί και ένας σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι «ασπρόμαυροι» τηρούν στάση αναμονής, παρατηρώντας διακριτικά τις όποιες εξελίξεις στην υπόθεση του Σλοβάκου άσου.

Πηγή: sport-fm.gr