Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
«Βόμβα» Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό

«Βόμβα» Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό

Στο δρόμο προς την Ελλάδα ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα

Έτοιμος να ταράξει τα νερά είναι ο Ολυμπιακός που έχει στα «σκαριά» μια πολύ σπουδαία μεταγραφή.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Πειραιώτες κινήθηκαν αστραπιαία για την απόκτηση του Ερίκ Αμπιντάλ και όπως φαίνεται οι δύο πλευρές τα ‘χουν βρει σε όλα, με τον Γάλλο να ετοιμάζεται να φτιάξει… βαλίτσες για να έρθει στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερες συστάσεις για το ποιόν του 34χρονου άσου δεν χρειάζονται… Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μονακό, στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Λιλ και Λιόν, προτού το 2007 πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, όπου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία για μια εξαετία (κι αφού αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας στο συκώτι, το οποίο ξεπέρασε), προτού πέρσι μετακομίσει ξανά στην πατρίδα του για λογαριασμό των Μονεγάσκων (όπου μέτρησε 26 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα).

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα Γαλλίας και ισάριθμα Λιγκ Καπ στη χώρα του, τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ Ισπανίας, δύο Τσάμπιονς Λιγκ (2009, 2011), δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, ενώ απ’ το 2004 μέχρι το 2013 ήταν διεθνής, μετρώντας συνολικά 64 συμμετοχές με τους «τρικολόρ».

Ο παίκτης φέρεται να ταξιδεύει άμεσα για Πειραιά, προκειμένου να περάσει απ’ τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να πέσουν οι «τζίφρες» και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Αξίζει να σημειωθεί πως την Πέμπτη, η Μονακό ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αμπιντάλ (για ένα χρόνο), κάτι που βέβαια δεν απαγορεύει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Πηγή: sport-fm.gr