Πέμπτη , 1 Οκτώβριος 2026

Τα τεστ κορονοϊού κρίνουν τη διεξαγωγή του Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Κίνδυνος αναβολής του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ προέκυψε τις προηγούμενες ώρες λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους «πράσινους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις τάξεις του «τριφυλλιού» υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις μολύνσεις, με την κατάσταση να αναμένεται να ξεκαθαρίσει με τα αποτελέσματα των νέων τεστ που θα ανακοινωθούν σε λίγες ώρες.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν φόβοι για διασπορά του ιού, με τον Γιάννη Αλαφούζο να πηγαίνει στο Κορωπί για να ενημερωθεί για την κατάσταση.

Για την αναβολή του αγώνα χρειάζονται τουλάχιστον πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα, χωρίς τον Μαουρίσιο, ο οποίος εντοπίστηκε θετικός στον ιό όταν ήταν στη Βραζιλία.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Τρόμος στο προπονητικό κέντρο της Μαγιόρκα -Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο τερματοφύλακας Κουέγιαρ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο τερματοφύλακας της Μαγιόρκα, Ιβάν «Πίτσου» Κουέγιαρ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που …

Daily-News.GR