Κυριακή , 19 Μάρτιος 2023
Η απίθανη ιστορία με την εταιρία που πουλά εξοπλισμό προστασίας από το… 5G

Η απίθανη ιστορία με την εταιρία που πουλά εξοπλισμό προστασίας από το… 5G

Ήταν απλώς θέμα χρόνου να προσπαθήσει κάποιος να εξαργυρώσει όλη αυτή την υστερία με το 5G και τα fake news που ταξιδεύουν με αστραπιαία ταχύτητα.

Το οποίο συνδέθηκε φυσικά και με την πανδημία του κορονοϊού, άλλοτε πως το 5G προκαλεί και άλλοτε πως απλώς εξαπλώνει τον ιό.

Μόνο που το πράγμα έγινε αληθινό όταν κάποιοι άρχισαν να κατεβάζουν κεραίες, να καίνε υποσταθμούς και να επιτίθενται ακόμα και σε υπαλλήλους παρόχων κινητής.

Μια εταιρία προσφέρει πλέον τη λύση σε όλο αυτό το ανύπαρκτο δράμα, καθώς με μερικές εκατοντάδες ευρώ αποκτάς ένα στικάκι USB με ένα αυτοκόλλητο πάνω του.

5GBioShield λένε την ανεκδιήγητη ιδιωτική πρωτοβουλία που διαθέτει με το αζημίωτο την «πρώτη στην αγορά προστασία πλήρους φάσματος», ένα σύστημα κατά της «επιβλαβούς ακτινοβολίας, της ηλεκτρο-ομίχλης και της βιολογικής ρύπανσης».

Το προϊόν, που κοστίζει 315 ευρώ, φτιάχνει υποτίθεται έναν ολογραφικό θόλο όταν συνδεθεί σε ηλεκτρονική συσκευή, ώστε να «αποκαταστήσει τη συνοχή της γεωμετρίας των ατόμων».

Η βρετανική εταιρία Pen Test Partners αποφάσισε να το ελέγξει και βρήκε πως είναι ένα απλό στικάκι USB με μνήμη μάλιστα μόλις 128 ΜΒ! Η έκπληξη εδώ ήταν το γεγονός ότι εξακολουθούν να κυκλοφορούν τόσο μικρά στικάκια.

«Κατά τη γνώμη μας», λέει η εταιρία που ειδικεύεται στον έλεγχο συστημάτων ασφαλείας, «το 5G Bioshield δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα USB των 5 λιρών με ένα αυτοκόλλητο πάνω του»…


Πηγή