Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η εξέλιξη των πληκτρολογίων

Υπάρχει καλός λόγος που ένα κομμάτι της αγοράς στρέφεται πια μαζικότερα από ποτέ στα μηχανικά keyboards και είναι διατεθειμένοι να καλύψουν το ακριβότερο συνήθως τίμημά τους.

Δεν είναι μόνο ότι η πληκτρολόγηση είναι πολύ πιο διασκεδαστική, με αυτό το χαρακτηριστικό «κλικ» των πλήκτρων, είναι περισσότερο η ασύγκριτη ταχύτητα και η ακρίβεια που σου παρέχει το μηχανικό πληκτρολόγιο τα στοιχεία που το κάνουν ακαταμάχητο. Γι’ αυτό και κερδίζει συνεχώς έδαφος σε σχέση με το συμβατικό, το keyboard μεμβράνης.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094824448-0’); });

Η επικράτεια των μηχανικών υποδέχεται τώρα μια νέα και πολύ ευχάριστη προσθήκη, το ιδιαιτέρως λεπτό K1 Mechanical Keyboard της Keychron. Μια πρόταση που είχε βγάλει τον Οκτώβριο η Keychron στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter και πλέον είναι πραγματικότητα, καθώς όλοι το λάτρεψαν.

Τα πλήκτρα εδώ είναι πολύ χαμηλού προφίλ (ύψος μόλις 7,6 χιλιοστών!), ενώ ο φωτισμός LED προσφέρει μια πιο μοντέρνα εκδοχή στην πάντα ρετρό πληκτρολόγηση του μηχανικού keyboard.

Το ασύρματο K1 συνδέεται ταυτοχρόνως μέχρι και με τρεις συσκευές (μέσω Bluetooth), είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ανώτερης ποιότητας και παρέχεται σε δύο επιλογές, 87 ή 104 πλήκτρων, διαθέσιμο τόσο για Windows όσο και περιβάλλον Mac.

Όσο για την τιμή του, κυμαίνεται από τα 65-83 ευρώ (74-94 δολάρια), κάτι που το κάνει αρκετό προσιτό για τον άνθρωπο που γράφει επαγγελματικά στον υπολογιστή του. Ή είναι gamer…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή