Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η κατάλληλη σκούπα για τους τρελούς που καθαρίζουν αργά το βράδυ!

Κάποιες φορές θέλεις, αλλά δεν μπορείς. Όμως υπάρχει λύση και έρχεται από την Karcher!

Μια χαρά νοικοκύρηδες και πεντακάθαροι είμαστε και εμείς οι άντρες. Αν το βάλουμε στόχο και πούμε «σήμερα θα κάνω φασίνα», δεν μένει ούτε κόκκος από σκόνη. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Οι ρυθμοί σήμερα είναι τέτοιοι, που όταν δεν είμαστε στη δουλειά, είτε είμαστε στην προπόνηση, είτε βόλτα με τους φίλους. Πολλές από τις δουλειές του σπιτιού γίνονται, αναγκαστικά, το βράδυ. Εκτός από μία. Τη σκούπα.

Σκούπα βράδυ δεν βάζεις. Δεν θα γίνουμε εμείς σαν τις μαμάδες μας, που δεν υπολόγιζαν τίποτα και κανέναν. Αλλά όταν αλλάζουν οι καιροί, έτσι αλλάζουν και οι σκούπες. Και αν υπάρχει μία σκούπα που υπόσχεται άψογη εφαρμογή και έχει πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου λειτουργίας που προστατεύει όποιον τη χρησιμοποιήσει, επιτρέποντάς του μάλιστα να τη χρησιμοποιήσει κάθε ώρα και στιγμή, αυτή είναι η σκούπα ξηρής αναρρόφησης T11/1 Hepa 14 Re!plast. Κάθε εργένης που σέβεται τον εαυτό του και την καθαριότητα που κάνει, απαιτεί τα καλύτερα. Αλλιώς γιατί όλη αυτή η σκοτούρα;

Το καλύτερο με την T11/1 Hepa 14 Re!plast είναι πως δεν πρόκειται για μία απλή σκούπα. Είναι ξεκάθαρα ό,τι πιο επαγγελματικό μπορεί να βρει κανείς στους χώρους εστίασης, τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα. Γιατί; Γιατί είναι η μοναδική σκούπα της αγοράς με ΗΕΡΑ 14, το πιο εξελιγμένο φίλτρο αέρα που ρουφάει τα πάντα ακόμα και τα βακτήρια και τους ιούς! Χάρη στο εκπληκτικό φίλτρο HEPA 14 με απόδοση φιλτραρίσματος και διαχωρισμού 99,995 %, συγκρατεί ακόμη και μικροσκοπικά σωματίδια, όπως ιούς και βακτήρια, αερολύματα και μικρόβια, μεγέθους μόνο λίγων μικρομέτρων και είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο δοκιμής DIN EN 1822:2019. Που σημαίνει πως όταν μία τέτοια σκούπα μπαίνει μέσα στο σπίτι σου, μαζί με τη σκόνη και τα μικρόβια εξαφανίζει και τις αμφιβολίες για το αν έχεις καθαρίσει καλά!

 

 

 

Εργονομική και 50% πιο ελαφριά από τη μέση σκούπα που υπάρχει στο εμπόριο, όχι μόνο δεν θα δυσκολευτείς να την κουβαλήσεις, αλλά δεν θα χρειαστεί να περάσει από το ίδιο σημείο δύο και τρεις φορές για να κάνεις τη δουλειά σου. Και όλα αυτά χωρίς σκοτούρες για το ρεύμα, μιας και είναι εξαιρετικά οικονομική στην κατανάλωση. Παράλληλα το όνομα της, Re!plast, αντικατοπτρίζει τις «πράσινες» καταβολές της, μιας και είναι κατασκευασμένη από 60% ανακυκλωμένο πλαστικό και επομένως αποτελεί σημείο αναφοράς όσον αφορά στη βιωσιμότητα.

Όμως εσένα και εμένα, μας νοιάζει το παρακάτω: Πως ακόμη και αν αποφασίσεις να καθαρίσεις το σπίτι στις 11 το βράδυ, δεν θα έχεις να ανησυχείς μην σου φέρουν την αστυνομία οι γείτονες και αρχίσουν να σου βαράνε τα κουδούνια. Η σκούπα έχει πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου λειτουργίας (που προστατεύει τον χρήστη) και βοηθάει στην εξοικονόμηση κόστους χάρη στη μεγάλη αντοχή του μηχανήματος. Το λες και το πιο ιδανικό μηχάνημα για εργασία σε περιοχές όπου ισχύουν περιορισμοί ως προς τον θόρυβο και κατά τις νυχτερινές ώρες, σωστά;

Για το καθάρισμα, δεν υπάρχει κάτι στο οποίο δεν κάνει ή δεν θα σε καλύψει. Η T11/1 Hepa 14 Re!plast καθαρίζει τα χαλιά σου, τις σκληρές σου επιφάνειες όπως πλακάκια, φυσική πέτρα, PVC, λινοτάπητα. Και όλα στο 100%.

Για εμάς λοιπόν, που δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να καθαρίσουμε το σπίτι μας το βράδυ, χρειαζόμαστε τα κατάλληλα εργαλεία που όχι μόνο υπόσχονται μία αθόρυβη εργασία, αλλά και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα χάρη στην υπεροχή της συσκευής. Ετοιμάσου να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη, αποτελεσματική και, φυσικά, πεντακάθαρη με την T11/1 Hepa 14 Re!plast.

Και άσε τους άλλους να τους βαράνε τα κουδούνια…

 


Πηγή