Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Αυτή η φωτό της βασίλισσας Ελισάβετ είχε υποστεί photoshop και το ανακάλυψαν τώρα -Την είχε τραβήξει η Κέιτ

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον έκανε το σκάνδαλο με την φωτοσοπαρισμένη της φωτογραφία να καταλαγιάσει προς το παρόν δίνοντας στους φαν αυτό που τόσο λαχταρούσαν.

Και μπορεί η επεξεργασμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας να ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων αλλά και περίεργων θεωριών συνομωσίας, ωστόσο, φαίνεται πώς δεν ήταν η πρώτη φορά που το Παλάτι καταφεύγει σε αυτή τη λύση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια φωτογραφία της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ Β’ με τα εγγόνια και τα δισέγγονά της είχε δεχτεί επίσης επεξεργασία, όπως αποκάλυψε ένα πρακτορείο φωτογραφιών.

Το πορτρέτο που τραβήχτηκε στο Κάστρο Μπαλμόραλ τον Αύγουστο του 2022 δείχνει την μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανίας να ποζάρει με τα 8 από τα 12 εγγόνια της και τραβήχτηκε λίγες εβδομάδες πριν από το θάνατό της από την ίδια την Κέιτ Μίντλετον.

Δημοσιεύτηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στις 21 Απριλίου 2023 για να τιμήσει την ημέρα που θα ήταν τα 97α γενέθλιά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι αναφέρει το πρακτορείο για τη φωτογραφία

Το πρακτορείο Getty Images, ωστόσο, αναφέρει ότι η οικογενειακή φωτογραφία ήταν «ψηφιακά βελτιωμένη στην πηγή», αναθεωρώντας την μετά το πρόσφατο περιστατικό με την πριγκίπισσα της Ουαλίας που επεξεργάστηκε τη φωτογραφία της με τα τρία παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας.

Τι έχουν επεξεργαστεί στη φωτογραφία της Ελισάβετ

Στη φωτογραφία, έχουν εντοπιστεί αρκετές αποκλίσεις, μεταξύ των οποίων η γραμμή της ταρτάν φούστας της βασίλισσας που δεν ταιριάζει κ.α.

Ο πράσινος Chesterfield καναπές φαίνεται να έχει συμπιεστεί, ενώ υπάρχουν μαύρα μπαλώματα ορατά πίσω από τον πρίγκιπα Τζορτζ και τον πρίγκιπα Λούις, που υποδηλώνουν ότι η περιοχή έχει υποστεί επεξεργασία, αναφέρει η Telegraph.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο στιγμιότυπο η Ελισάβετ εμφανίζεται μαζί με τα αγαπημένα της εγγόνια και δισέγγονα, τη Λαίδη Λουίζ Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ, τον Τζέιμς, κόμη του Γουέσεξ, τη Λένα Τίνταλ, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, την Ίσλα Φίλιπς, τον πρίγκιπα Λούις, τη Μία Τίνταλ, τον Λούκας Τίνταλ και τη Σαβάνα Φίλιπς.

Όλα τα παιδιά χαμογελούν γλυκά στην κάμερα καθώς περιτριγυρίζουν τη βασίλισσα, η οποία καθόταν ανάμεσά τους σε έναν λαχανί καναπέ ενώ φορούσε καρό φούστα στο αγαπημένο της σπίτι στο Aberdeenshire.

Ένας εκπρόσωπος της Getty Images είπε: «Η Getty Images εξέτασε την εν λόγω εικόνα και τοποθέτησε μια σημείωση του συντάκτη σε αυτήν, δηλώνοντας ότι η εικόνα έχει βελτιωθεί ψηφιακά στην πηγή».

Οι υποψίες για το οικογενειακό πορτρέτο πρωτοδημιουργήθηκαν πέρυσι από τον CEO της τεχνολογίας Christopher Bouzy, ο οποίος είπε ότι πίστευε ότι είχε υποστεί photoshop.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό ίσως αποτελέσει μια επιπλέον αμηχανία για την Κέιτ, η οποία λέγεται ότι ήταν «πολύ στενοχωρημένη από τις συνέπειες» της φωτογραφίας της για την Ημέρα της Μητέρας, σύμφωνα με τη βασιλική συντάκτρια της Daily Mail, Ρεμπέκα Ίνγκσιλ.

Ο σάλος με την πειραγμένη φωτογραφία και η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ

Νωρίτερα αυτό το μήνα η φωτογραφία κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον σε κάτι που θεωρήθηκε ως μια προσπάθεια να σταματήσουνοι κακόβουλες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφόρησαν στα social media σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας αφού δεν εμφανίστηκε δημόσια πριν από την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Πολλά από τα κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου έκαναν το ασυνήθιστο βήμα για να εκδώσουν μια ειδοποίηση «σκοτώματος» της φωτογραφίας της ερασιτέχνη φωτογράφου λόγω ισχυρισμών ότι είχε «πειραχτεί».

Στοπ στις θεωρίες έβαλε η πρώτη δημόσια (αν και όχι επίσημη) εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον το Σαββατοκύριακο. Μια «απίστευτα χαρούμενη» Κέιτ φωτογραφήθηκε από έναν πολίτη το Σάββατο να επισκέπτεται το Windsor Farm Shop με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το σπίτι τους στο Berkshire.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται υγιής, χαρούμενη και χαλαρή, η πριγκίπισσα κρατά την τσάντα της με ψώνια και γελά ενώ συνομιλεί με τον σύζυγό της καθώς το ζευγάρι βγαίνει από το κατάστημα και επιστρέφει στο αυτοκίνητό του, σύμφωνα με την εικόνα που δημοσίευσε η The Sun.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή