Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Apple παρουσιάζει στις 25 Μαρτίου τη streaming video υπηρεσία της

Η Apple χρησιμοποιεί την έκφραση I«t’s show time», μετά από το 2006, προκειμένου να σηματοδοτήσει την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 25 Μαρτίου, όταν και στην αίθουσα «Στιβ Τζομπς», στα κεντρικά της γραφεία στην Καλιφόρνια, θα παρουσιάσει τη νέα της streaming video υπηρεσία.

Ουσιαστικά ο αμερικανικός κολοσσός τεχνολογίας επιβεβαίωσε τη φημολογία το προηγούμενο διάστημα, η οποία ξεκίνησε από το BuzzFeed News και στη συνέχεια από τη Wall Street Journal.

Μαζί με την επέκταση των video streaming υπηρεσιών της, η Apple αναμένεται να αποκαλύψει και τη συνδρομητική υπηρεσία Apple News, ένα bundle περιοδικών και εφημερίδων. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό, εάν στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για τα ανανεωμένα AirPods, νέο iPad ή τη βάση ασύρματης φόρτισης AirPower.

Σύμφωνα με το Business Insider, η κίνηση αυτή έρχεται ως μια προσπάθεια της εταιρείας να αυξήσει τα έσοδά της, καθώς οι πωλήσεις των iPhones μειώνονται. Η Apple είχε εμφανίσει κατά τη διάρκεια των διακοπών μια αναφορά, η οποία έδειχνε πως οι πωλήσεις είχαν παρουσιάσει πτώση της τάξης του 15% σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρσι, ωστόσο, γενικότερα τα κέρδη συνολικότερα έφτασαν σε ιστορικό υψηλό, 10,9 δισ. δολάρια.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή