Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Κάντε Χριστούγεννα με τέλεια εικόνα, με την Canon

Κάντε Χριστούγεννα με τέλεια εικόνα, με την Canon

Αναμφίβολα, το 2020 θα παραμείνει στη μνήμη μας ως ένα έτος που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, και οι εορτασμοί των Χριστουγέννων φέτος θα μπορούσαν να έχουν πολύ διαφορετική αίσθηση. Μπορεί να περάσετε τις γιορτινές μέρες μαζί με μια μικρότερη παρέα ή να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας με εικονικό τρόπο, αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο, η χαρά του να δίνει κανείς θα παραμείνει στο επίκεντρο των εορτασμών μας. Η Canon διαθέτει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων ιδεών για δώρα για όλες τις ηλικίες, τις τεχνικές δυνατότητες και τους προϋπολογισμούς, για να σας βοηθήσει να καταγράψετε εντυπωσιακές εικόνες και να διατηρήσετε πολύτιμες στιγμές που μπορείτε να απολαύσετε πολύ μετά την εορταστική περίοδο.

Ακόμη περισσότερες προσφορές Canon για τη χειμερινή περίοδο

Εκτός από τις συγκεκριμένες προτάσεις δώρων, που θα βρείτε παρακάτω,  η Canon Ελλάδας έχει ετοιμάσει για τους φίλους της φωτογραφίας και του βίντεο μια σειρά από μοναδικές χειμερινές προσφορές:

Για την περίοδο 1-31 Ιανουαρίου  ισχύει εκπτωτική προσφορά έως και €300 σε πολλά προϊόντα της Canon, λεπτομέρειες για την οποία μπορείτε να βρείτε στο canon.gr.

Επιπλέον μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε επιλεγμένη Canon Full Frame Mirrorless φωτογραφική μηχανή της σειράς EOS R μεταξύ 1ης Δεκεμβρίου 2020 και 31ης Ιανουαρίου 2021, να καταχωρήσετε την αγορά σας και να αποκτήσετε 3 χρόνια εγγύηση στα προϊόντα σας! Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη προσφορά θα βρείτε στο canon.gr.

Επίσης, στο διάστημα μεταξύ 1-31 Δεκεμβρίου, οι αγοραστές φωτογραφικών μηχανών της σειράς EOS M μπορούν να κερδίσουν ένα κουπόνι αξίας 20 ευρώ για το BOX, το food delivery app που σε επιβραβεύει κάθε φορά που παραγγέλνεις. Για να συμμετάσχετε, θα πρέπει να αγοράσετε μια φωτογραφική μηχανή της σειράς EOS M από τα συνεργαζόμενα καταστήματα και να στείλετε τον κωδικό της αγοράς σας στο [email protected] μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.  Τα συνεργαζόμενα καταστήματα για τις προσφορές μας μπορείτε να δείτε εδώ: canon.gr.

Για όσους δημιουργούν μνήμες

Από τη λήψη μοναδικών, στη ζωή, στιγμών, όπως τα πρώτα βήματα ενός παιδιού ή την καταγραφή μιας ομαδικής λήψης με φίλους, το δώρο της φωτογραφίας είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να απολαύσει.

Canon Zoemini C

Ιδανική για τους λάτρεις της μόδας, τους νέους λάτρεις της φωτογραφίας στην οικογένεια, η Canon Zoemini C είναι ένα ιδανικό δώρο για όσους θέλουν να καταγράψουν, να εκτυπώσουν και να μοιραστούν αναμνήσεις με τους φίλους τους ή να βγάλουν μια αυθόρμητη selfie, και όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού.

  • Αυτή η έξυπνη συσκευή συνδυάζει μια φωτογραφική μηχανή και έναν εκτυπωτή. Με κάμερα 5 megapixel, και τεχνολογία Zink™, έχει όλα όσα χρειάζεστε για φωτογραφίες όταν βρίσκεστε εν κινήσει.
  • Χάρη στον μπροστινό καθρέπτη, οι selfie σας θα είναι πάντα άψογες. Εκτυπώστε την ιδανική πόζα, αφαιρέστε την επιφάνεια στο πίσω μέρος και κολλήστε τη φωτογραφία σας, για να δώσετε ένα προσωπικό χαρακτήρα σε κάθε αντικείμενο.
  • Χάρη στη χωρητικότητα 10 φύλλων φωτογραφικού χαρτιού Zink™ 2×3 ιντσών με αυτοκόλλητη επιφάνεια, μπορείτε να εκτυπώνετε και να κολλάτε τις φωτογραφίες σας όπου θέλετε, από το ψυγείο μέχρι το τηλέφωνό σας.
  • Η κομψή συσκευή διατίθεται σε τέσσερα μοναδικά χρώματα – με εξαιρετικά κομψή σχεδίαση, χωράει εύκολα στην τσέπη, την παλάμη ή την τσάντα σας, για να σας ακολουθεί παντού.

Canon EOS 250D

Ιδανική για εορταστικές πρωινές βόλτες με την οικογένεια, η Canon EOS 250D  είναι η ιδανική επιλογή για τους γονείς που επιθυμούν να καταγράψουν οικογενειακές λήψεις με φωτογραφίες ή βίντεο. Μια διασκεδαστική και εύκολη στη χρήση DSLR, η EOS 250D είναι γεμάτη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που παρέχει στους χρήστες μια τρομερή εισαγωγή στην φωτογραφία με εναλλάξιμους φακούς και vlogging σε ένα μικρό και ελαφρύ σώμα.

Η Canon EOS 250D είναι η ελαφρύτερη φωτογραφική μηχανή DSLR στον κόσμο με μετακινούμενη οθόνη και διαθέτει δυνατότητες υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητήρα 24.1MP για εικόνες χαμηλού φωτισμού και βίντεο 4K.(1)

  • Η EOS 250D διατίθεται σε τρία φινιρίσματα: μαύρο, λευκό και ασημί και αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος Canon EOS, που περιλαμβάνει πάνω από 80 φακούς παγκόσμιας κλάσης, φλας και αξεσουάρ.
  • Το περιβάλλον χρήσης της κάμερας σας καθοδηγεί και σας βοηθά να μάθετε για τη λειτουργία της, καθώς τη χρησιμοποιείτε και σε συνδυασμό με δημιουργικά χαρακτηριστικά και την τεχνολογία αιχμής της Canon, θα επιτρέψει σε όλα τα μέλη της οικογένειας να πραγματοποιούν εξαιρετικές αφηγήσεις με εικόνα και θα τα εξοπλίσει με τα απαραίτητα εργαλεία και τις γνώσεις για να δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις με ένα κλικ.

Για τα δημιουργικά άτομα

Φέτος, πολλοί υιοθετούν νέες δημιουργικές επιδιώξεις και απελευθερώνουν τη φαντασία τους μέσα από χειροτεχνίες, τέχνη και φωτογραφία. Είτε ψάχνετε για προσωπικές εκτυπώσεις για να τις συμπεριλάβετε σε μια κάρτα ή ένα λεύκωμα, ή πειραματίζεστε με το στυλ της φωτογραφίας σας, η Canon έχει κάτι για να σας εμπνεύσει και να ευχαριστήσει κάθε δημιουργικό άτομο.

Canon SELPHY SQUARE QX10

Ιδανικός για λάτρεις των τεχνών και της χειροτεχνίας, παθιασμένους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων ή εν κινήσει Instagrammers, ο κομψός αλλά πρακτικός εκτυπωτής φωτογραφιών Canon SELPHY SQUARE QX10  επιτρέπει την άμεση εκτύπωση πλούσιων, ζωντανών φωτογραφιών απευθείας από ένα smartphone ή tablet, συνδυάζοντας την εφαρμογή SELPHY Photo Layout της Canon (iOS/Android). Αρκετά μικρός ώστε να χωρά σε μια τσάντα ή σακίδιο, αυτός ο φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής είναι το τέλειο αξεσουάρ που ταιριάζει σε κάθε τρόπο ζωής.

  • Εκτυπώστε γρήγορα τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε τετράγωνο μέγεθος 68 x 68 mm. Χάρη στο εγγράψιμο περίγραμμα, μπορείτε να σημειώσετε την ιστορία πίσω από την εικόνα, ώστε να μπορείτε να κρατήσετε τη στιγμή για πάντα.
  • Χωρίς καλώδια, και χωρίς μπελάδες, ο Canon SELPHY SQUARE QX10 έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε κάθε τρόπο ζωής με ευκολία. Με την ταχεία φόρτιση USB, αυτός ο συμπαγής φωτογραφικός εκτυπωτής με μπαταρία είναι ο διασκεδαστικός, ασύρματος τρόπος για να δημιουργείτε όμορφες εκτυπώσεις σε μια στιγμή.
  • Απλός αλλά κομψός, ο Canon SELPHY SQUARE QX10 διατίθεται σε τέσσερα ξεχωριστά χρώματα (Μαύρο, Λευκό, Ροζ και Πράσινο), που τον κάνει να ταιριάζει άψογα με το ντεκόρ στο γραφείο σας και εν κινήσει.

Canon EOS M200

Ιδανική για εκκολαπτόμενους δημιουργικούς εικονολήπτες και λάτρεις της βιντεοσκόπησης, η Canon EOS M200  είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καταγραφή των ταξιδιωτικών στιγμών. Η κάμερα διαθέτει αισθητήρα 24,1 megapixel μεγέθους APS-C, επεξεργαστή Canon DIGIC 8, βελτιωμένη αυτόματη εστίαση και προσθήκη ταινίας 4K.

Πλήρης με ένα καθοδηγούμενο περιβάλλον χρήσης, απεριόριστες δημιουργικές λειτουργίες και κάθετη λήψη ταινιών, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να αναβαθμιστείτε από ένα smartphone και να αρχίσετε να μοιράζεστε με όλον τον κόσμο, εικόνες και βίντεο που ξεχωρίζουν.

  • Μικρή και συμπαγής, η EOS M200 είναι ελαφριά και χωράει εύκολα σε μια τσάντα ή στις χειραποσκευές.
  • Ο γρήγορος χρόνος εκκίνησης και η συνεχής λήψης 6,1 καρέ ανά δευτερόλεπτο σημαίνουν ότι ποτέ δεν θα χάσετε μια στιγμή.

Canon PIXMA G3411

Απαραίτητος για το πολυάσχολο γραφείο στο σπίτι, για φοιτητές και για οικογενειακή δημιουργικότητα, ο Canon PIXMA G3411 είναι ιδανικός για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και την απελευθέρωση του δημιουργικού δυναμικού σας.

  • Απολαύστε εξαιρετικά οικονομική και παραγωγική εκτύπωση με υψηλή απόδοση, με έως 12.000 σελίδες από 2 φιάλες μαύρου μελανιού ή έως 7.000 σελίδες από ένα σετ φιαλών με έγχρωμα μελάνια.
  • Εκτυπώστε με υψηλή ποιότητα χάρη στην τεχνολογία FINE της Canon και το υβριδικό σύστημα μελανιών, με μαύρο μελάνι τύπου pigment για ευκρινή έγγραφα και έγχρωμα μελάνια τύπου dye για ζωηρές φωτογραφίες χωρίς περιθώριο σε μέγεθος έως A4.
  • Με βελτιωμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας με το Creative Park της Canon, θα βρείτε ατελείωτη έμπνευση και θα απελευθερώσετε τις καλλιτεχνικές δυνατότητές σας με έργα τέχνης, χειροτεχνίας σε χαρτί και εξατομικευμένα πρότυπα.

Για τους σύγχρονους εραστές της περιπέτειας

Μπορεί τα ταξίδια να έχουν περιοριστεί, ωστόσο οι εραστές της περιπέτειας εξακολουθούν να βρίσκουν τρόπους για να εξερευνούν σε τοποθεσίες πιο κοντά στο σπίτι. Με μικρό σε μέγεθος, αλλά ανθεκτικό και ευέλικτο εξοπλισμό που ταιριάζει ακόμα και στους μεγαλύτερους λάτρεις της δράσης, η εύρεση του τέλειου δώρου δεν χρειάζεται να σας απασχολεί ιδιαίτερα.

Canon EOS M50

Σχεδιασμένη για τους σύγχρονους εραστές της περιπέτειας, η πολυβραβευμένη Canon EOS M50 ήταν η πρώτη mirrorless κάμερα της Canon που διαθέτει δυνατότητα ταινίας 4K, οθόνη αφής Vari-Angle και τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή εικόνας DIGIC 8 της Canon.

Η EOS M50 είναι η τέλεια προσθήκη στο σακίδιο κάθε εξερευνητή, είτε για ένα ταξίδι κατασκήνωσης το Σαββατοκύριακο είτε για ένα βράδυ στο πάρκο. Ιδανική για όσους επιδιώκουν να ενισχύσουν τις δυνατότητες φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης, η EOS M50 είναι μια ελαφριά και εξαιρετικά φορητή φωτογραφική μηχανή εναλλάξιμων φακών για αφηγηματικές εικόνες για τις οποίες θα είστε υπερήφανοι.

  • Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Canon EOS M50 αποστάζει την ποιότητα DSLR σε ένα συμπαγές σώμα, ιδανικό για να σας συντροφεύει σε οποιαδήποτε περιπέτεια. Η κινηματογραφική εμφάνιση και αίσθηση που επιτυγχάνεται από τον αισθητήρα 24,1 Megapixel APS-C CMOS φτάνει σε νέα ύψη με την προσθήκη λήψης ταινιών 4K, για εμπλουτισμένη λεπτομέρεια με τετραπλάσια ανάλυση από την full HD.
  • Η Canon EOS M50 είναι ελαφριά, συμπαγής και χωράει εύκολα σε μια μικρή τσάντα ή στις χειραποσκευές στο αεροπλάνο.

Canon PowerShot G7X Mark ΙΙΙ

Κομψή και φορητή, η Canon PowerShot G7X Mark III είναι το τέλειο δώρο για κάθε εκκολαπτόμενο κινηματογραφιστή ή ενθουσιώδη εικονολήπτη, πρόθυμου να βελτιώσει τις ικανότητές του στο vlogging, τη νέα χρονιά. Αυτή η υπερσύγχρονη κάμερα παρέχει υψηλής ποιότητας λήψη και μια οθόνη Vari-angle για να εξασφαλιστεί ότι δε θα χαθεί καμία απρόσμενη αντίδραση, είτε πρόκειται για την καταγραφή προσωπικών αναμνήσεων ή vlogging από τα καλύτερα περιστατικά της ημέρας.

  • Καταγράψτε άτομα ή αντικείμενα που κινούνται γρήγορα με τον αισθητήρα 20,1 MP και τις δυνατότητες βίντεο 4K, εξασφαλίζοντας ότι κάθε φιγούρα στο σκι ή τα πρώτα Χριστούγεννα των νέων μελών της οικογένειας θα καταγραφούν για πάντα.
  • Μεταδώστε βίντεο απευθείας στο YouTube χρησιμοποιώντας σύνδεση Wi-Fi ή smartphone μέσω της εφαρμογής Canon Camera Connect για λήψη και κοινή χρήση εν κινήσει.
  1. Η Canon EOS 250D (σε μαύρο/ασημένιο) είναι η ελαφρύτερη στον κόσμο μεταξύ όλων των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών με αισθητήρα μεγέθους APS-C με έναν φακό, με κινητή οθόνη LCD. Συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης σύμφωνα με τις οδηγίες CIPA. Από τις 9 Απριλίου 2019 (έρευνα από την Canon).

Πηγή