Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Μέσι και Κριστιάνο άλλαξαν τον «χάρτη» των αναζητήσεων στο Google -Οι ομάδες τους στις δύο πρώτες θέσεις

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι και η Αλ-Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν από τις αθλητικές ομάδες με τις περισσότερες αναζητήσεις στην Google παγκοσμίως για το 2023.

Κάθε χρόνο, η κορυφαία μηχανή αναζήτησης δημοσιεύει τη λίστα με τις περισσότερες αναζητήσεις για το έτος σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων αθλητικών ομάδων. Όπως προκύπτει, οι δύο σύλλογοι από τις ΗΠΑ και τη Σαουδική Αραβία κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσι και Ρονάλντο εντάχθηκαν στις ομάδες με τις οποίες αγωνίζονται τώρα μέσα στο 2023. Ενώ ο Ρονάλντο υπέγραψε στην Αλ-Νασρ στην αρχή της χρονιάς, ο Μέσι μετακόμισε από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ίντερ Μαϊάμι στο τέλος της σεζόν.

Ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες καταλαμβάνουν την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα βρίσκονται οι Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν, η Μάντσεστερ Σίτι και μία ακόμα ομάδα από το ΝΒΑ, οι Μαϊάμι Χιτ.

Οι δέκα αθλητικές ομάδες με τις περισσότερες αναζητήσεις στην Google το 2023:

  1. Ίντερ Μαϊάμι
  2. Λος Άντζελες Λέικερς
  3. Αλ Νασρ
  4. Μάντσεστερ Σίτι
  5. Μαϊάμι Χιτ
  6. Τέξας Ρέιντζερς
  7. Αλ Χιλάλ
  8. Μπορούσια Ντόρτμουντ
  9. Εθνική ομάδα κρίκετ της Ινδίας
  10. Μπόστον Μπρούινς

Google: Ο Κριστιάνο… νικά τον Μέσι στις περισσότερες αναζητήσεις

Η Google δημοσίευσε επίσης κορυφαία δεδομένα αναζήτησης «όλων των εποχών» σε διάφορες συγκεκριμένες κατηγορίες.

Από το 2004, όταν τα δεδομένα τάσεων της εταιρείας έγιναν διαθέσιμα παγκοσμίως -για πρώτη φορά- ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αθλητής με τις περισσότερες αναζητήσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή