Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το μηχανήματα αυτόματης πώλησης που δεν πρόκειται να σου «φάει» το σνακ

Η εφεύρεση που ονομάζεται «αυτόματος πωλητής» εξασφαλίζει ότι ο καθένας θα απολαύσει το σνακ που επιθυμεί οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Ωστόσο, όπως μπορεί να σας διαβεβαιώσει κάθε συχνός χρήστης τέτοιων συσκευών, η χειρότερη στιγμή είναι όταν κάτι πάει στραβά και το επιθυμητό σνακ εγκλωβίζεται στο εσωτερικό του μηχανήματος, αφήνοντας τον καταναλωτή φτωχότερο αλλά και… πεινασμένο!

Κάτι πήγε στραβά, και σίγουρα δεν ευθύνεται η κακιά η ώρα… Απλά ρίξτε το φταίξιμο στην κατασκευή.

Πλέον, όμως οι σύγχρονοι αυτόματοι πωλητές φαίνεται να έχουν απαλλαγεί από προβλήματα σαν κι αυτό με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Στο παρακάτω βίντεο, παρακολουθήστε βήμα-βήμα πώς και γιατί δεν θα λυπηθείτε ποτέ ξανά για το κέρμα που μόλις τοποθετήσατε και «κλάπηκε».

Όπως βλέπετε, υπάρχουν αισθητήρες οι οποίες μετρούν το μέγεθος του κέρματος που μόλις εισάγατε. Στη συνέχεια, οι μαγνήτες ανιχνεύουν τον τύπο του μετάλλου του κέρματος τα οποία είτε απορρίπτονται όταν αυτά είναι κάλπικα, είτε θα μπουν στη σωστή θέση αν είναι αυθεντικά.

Το σημαντικότερα, η τεχνολογία των υπέρυθρων ακτίνων, φροντίζει να μη χάσετε ξανά κάποιο σνακ. Όταν το τρόφιμο σπρώχνεται από τα ειδικά ελατήρια και αυτό πέφτει στον σημείο παραλαβής, περνά μέσα από υπέρυθρες ακτίνες, Αν η ακτίνα δεν το ανιχνεύσει, η σπείρα κινείται ξανά οπότε το σνακ πάντα βρίσκει το δρόμο για τον καταναλωτή!

Δείτε το βίντεο…


Πηγή