Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Φέτος την Black Friday κάντε δώρο τον καλύτερο σύμμαχο υγείας -Το smartwatch που συνδυάζει εμφάνιση και ευεξία

H
επιλογή
του κατάλληλου δώρου είναι μια σχετικά
δύσκολη διαδικασία και αρκετές φορές
σπαζοκεφαλιά. Πώς μπορείς να βρεις κάτι
που πραγματικά θα αρέσει σε αυτόν που
γιορτάζει ή κάτι που θα του είναι χρήσιμο;

Και μάλιστα, όταν πρόκειται για άτομα πολύ δικά σου, που θέλεις να τους χαρίσεις κάτι που θα σε θυμούνται; Όταν λοιπόν έφτασε η ώρα να πάρω ένα δώρο στην αδερφή μου, πραγματικά έσπαγα το κεφάλι μου να βρω τι θα της ταίριαζε. Η σχέση σας εξάλλου είναι ιδιαίτερη και πολύ στενή, οπότε ήθελα να κάτι ιδιαίτερο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσπάθησα λοιπόν να την ψαρέψω. Την μία της έλεγα πως χρειαζόμουν αυτό, την άλλη πως χάλασε εκείνο, προκειμένου να της εκμαιεύσω κάτι, οτιδήποτε θα με βοηθούσε στην επιλογή μου.

Η
έμπνευση μου ήρθε τελικά τελείως ξαφνικά.
Κάποια στιγμή, μιλώντας στο τηλέφωνο
μου είπε πως βγήκε για περπάτημα. Αρχικά
ξαφνιάστηκα, αλλά μετά ανέφερε πως ο
γιατρός της, της είπε να περπατά όσο το
δυνατόν περισσότερο μπορεί.

Αυτό ήταν! Είχα τη λύση. Θα της έπαιρνα ένα smartwatch. Ο γιατρός της είπε πως πρέπει να αρχίσει να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Πως πρέπει να μειώσει λίγο τους ρυθμούς της και το άγχος της (δικηγόρος γαρ) και να αρχίσει να αθλείται λίγο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα smartphone που θα μετρά τα βήματά σου και θα σου δίνει ένα έναυσμα για να πιέσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου κάθε φορά; Ωραία λοιπόν, το δώρο το βρήκαμε. Πάμε παρακάτω τώρα: Ποια μάρκα; Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, που λέει και το τραγούδι. Η αγορά έχει γεμίσει από smartphones. Άλλα μεγάλα σε μέγεθος και άλλα πιο διακριτικά, άλλα μοντέρνα και άλλα πιο κλασικά, άλλα με αυτές τις λειτουργίες και άλλα με εκείνες. Εάν δεν έχετε μπει σε αυτό το τριπάκι, δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω.

Design και τελευταία λέξη της τεχνολογίας μαζί – Ο σύμμαχος στην καλή υγεία

Η απάντηση ήρθε χαζεύοντας smartwatch σε ένα κατάστημα. Η συγκεκριμένη συσκευή μου έκανε αυτό που λέμε «κλικ» από την στιγμή που το αντίκρισα. Ένα chic λευκό ρολόι, (έκδοση ceramic) χωρίς υπερβολές, με κομψές γραμμές για άτομα που ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους.

Μιλάω φυσικά για το HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Πανάλαφρο και λεπτό, παρά τη μεγάλη οθόνη κλήσης 326 ppi, ένα κομψοτέχνημα θα τολμούσα να πω. Κι ενώ εκ πρώτης όψεως με κέρδισε, αυτό που έκανε πιο σίγουρη την αγορά του ήταν οι δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας του ατόμου που το φορά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι εννοώ; Συνεχής παρακολούθηση του ύπνου, του καρδιακού ρυθμού, του SpO2 και του στρες. Χάρη στην εφαρμογή HUAWEI ECG, η οποία έχει έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μπορεί να πραγματοποιήσει έγκυρο ηλεκτροκαρδιογράφημα και να παρακολουθήσει με ευκολία τον καρδιακό παλμό, εντοπίζοντας πιθανούς κινδύνους για την υγεία.

Στέλνει ακόμη και ειδοποιήσεις κάθε φορά που οι παλμοί ξεπερνούν το φυσιολογικό εύρος. Άσε που διαθέτει και οξύμετρο ενώ μετράει και τα επίπεδα του στρες με ασκήσεις αναπνοής όταν πρέπει να χαλαρώσεις.

Παράλληλα, χάρη στην ενσωμάτωση μικροφώνου και ηχείου, θα μπορεί να απολαμβάνει την αγαπημένη της μουσική και επικοινωνία μέσω Bluetooth χωρίς να χρειάζεται να βγάζει κάθε φορά το smartphone της από την τσάντα της. Άσε που η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής έως και 2 εβδομάδες – θα ξεχνάει να το φορτίσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεωρώ πως είναι το ιδανικό δώρο για την αδερφή μου. Και μάλιστα, τόσο κομψό που δεν θα το βγάζει από το χέρι της. (Η ανδρική έκδοση κυκλοφορεί σε Titanium, με τις ίδιες ακριβώς λειτουργίες).

HUAWEI WATCH GT 3
HUAWEI WATCH GT 3

Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι ένας. Μήπως θα της άρεσε περισσότερο το HUAWEI WATCH GT 3, για μια πιο business casual εμφάνιση, με ιδιαίτερα κομψό design και φινίρισμα προσεγμένο έως την τελευταία λεπτομέρεια;

 HUAWEI WATCH GT 3
HUAWEI WATCH GT 3

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όποιο κι να αποφασίσω τελικά, το σίγουρο είναι ένα: Η αδερφή μου θα το λατρέψει. Και μάλιστα, με την Black Friday να πλησιάζει, τα ρολόγια θα είναι σε προσφορά, οπότε θα είναι η ιδανική ευκαιρία για να το πάρω σε καλή τιμή. Μήπως όμως να κοιτάξω και για μένα ένα;

Στις Black Friday θα βρείτε τα: Watch GT 3 Elite, Watch GT 3 Active, Watch GT 3 Elegant Gold & Watch GT 3 Elegant White.

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.




Πηγή