Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ψηφιακές αγορές από την Apple

Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ψηφιακές αγορές από την Apple

Η εταιρεία επιτρέπει την αναίρεση αγοράς από τα App Store, iTunes και iBookstore

Η Apple έδωσε τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ψηφιακές αγορές στην Ευρώπη ξεκινώντας από Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες μέσα σε αυτές και η Ελλάδα. Έτσι αγορές από το App Store, iTunes και iBookstore θα μπορούν να αναιρεθούν χωρίς αιτιολόγηση και το ποσό της αγοράς θα επιστρέφεται αυτούσιο στο χρήστη.«Αν επιλέξετε να ακυρώσετε την αγορά σας, μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 14 μέρες από την στιγμή που παραλάβατε την απόδειξη για αυτή, χωρίς να ζητηθεί αιτιολόγηση. Εξαίρεση αποτελούν τα iTunes Gifts στα οποία δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων μόλις γίνει redeem ο κωδικός τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Apple.

Παλαιότερα η Apple επέτρεπε επιστροφές χρημάτων αλλά στην περίπτωση που είχατε κάνει λήψη κάτι ή το είχατε κάνει stream δεν είχατε ένα τέτοιο δικαίωμα. Στην περίπτωση που είχατε χρησιμοποιήσει το ψηφιακό περιεχόμενο θα έπρεπε να δώσετε ένα πολύ καλό αιτιολογικό πριν εγκριθεί από την Apple η οποιαδήποτε κίνηση για την επιστροφή των χρημάτων σας.

Η Apple τονίζει πως η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα ολοκληρώνεται μέσα σε δύο εβδομάδες από την ειδοποίηση ακύρωσης όπου οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν μέσω του «Report a Problem» χαρακτηριστικού ή με γραπτή δήλωση.

Πηγή: Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ψηφιακές αγορές από την Apple – iTech News
Follow us: itechnews.gr on Facebook