Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Kryon και Brabham σε ένα ηχοσύστημα άνω των 200.000 ευρώ

Kryon και Brabham σε ένα ηχοσύστημα άνω των 200.000 ευρώ

Τόσο η Brabham Automotive όσο και η Kryron Audio έχουν πάθος με τις εμπειρίες που προσφέρουν, μηχανοκίνητες η μία, ακουστικές η άλλη.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που οι δρόμοι του ήχου και της αυτοκίνησης συναντιούνται, σπανίως όμως αποδίδουν κάτι τόσο εντυπωσιακό.

Εδώ μιλάμε για ένα χειροποίητο θαύμα που χρειάζεται κάθε φορά 6 μήνες για να φτιαχτεί. Και κάθε φορά φτιάχνεται από την αρχή.

Η Kryron δανείστηκε την αισθητική και το στιλ του αδιανόητου BT62, βάζοντάς τα σε ένα ηχείο που, όπως έγραψε κάποιος, προσφέρει «ήχο που μόνο μια ζωντανή ορχήστρα στο σπίτι σου μπορεί να φτάσει».

Το supercar με τον V8 επιστρατεύει ανθρακόνημα, δυναμικές γραμμές και τον δικό του απίστευτο ήχο στην καμπίνα, λειτουργώντας ως έμπνευση για τις πάντα χειροποίητες δημιουργίες της Kryon.

Είναι μια απόλυτα αυστραλιανή συνεργασία που έκανε πολλά αυτιά να τεντώσουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες και τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι για την ώρα γνωστά, κάτι ψιθυρίζεται όμως για τιμές που ξεπερνούν κατά πολύ τα 200.000 ευρώ!

Κάθε ηχοσύστημα εξάλλου φτιάχνεται αποκλειστικά κατά παραγγελία, ώστε να είναι όπως ακριβώς το θέλει ο πελάτης, οπότε προκαθορισμένες τιμές δεν μπορούν να υπάρξουν.


Πηγή