Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Merry new photos! Το τέλειο δώρο για τις γιορτές σε όσους αγαπάτε | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι γιορτές έφτασαν και η έφηβη ανιψιά σου περιμένει με αγωνία το δώρο της αγαπημένης της θείας. Μπορείς να την απογοητεύσεις; Όχι βέβαια, γι’ αυτό και επιλέγεις το τελευταίας τεχνολογίας smartphone της HUAWEI.

Έχεις ήδη αγοράσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά η ανιψιά σου, έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά σου και φροντίζεις πάντα να της το δείχνεις. Έτσι, λοιπόν και φέτος, δε θέλεις να της απογοητεύσεις. Αλλά τι μπορείς να επιλέξεις για δώρο σε μία έφηβη;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρούχα, θα σκεφτεί κάποιος. Άντε να βρεις όμως τι μπορεί να της αρέσει. Υπερβολικά κοντά ή φαρδιά και άνετα; Δύσκολη αποστολή. Βιβλία ίσως; Μια πολύ ωραία ιδέα, αλλά ας μην γελιόμαστε. Θα το διαβάσει σίγουρα, αλλά δεν θα ενθουσιαστεί κιόλας με το δώρο σου.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα σημερινά παιδιά και νέοι περνούν ατελείωτες ώρες στο διαδίκτυο. Άρα τι καλύτερο από ένα smartphone και μάλιστα τελευταίας τεχνολογίας με όλες εκείνες τις δυνατότητες που θα τρελάνουν τόσο την ίδια όσο και τους φίλους της.

Ωραία, λοιπόν, αλλά ποιο smartphone; Η ποικιλία είναι τεράστια κι εσύ που δεν ξέρεις και τόσα από όλα αυτά, το πιθανότερο είναι πως θα πελαγώσεις. Πόσο μεγάλη πρέπει να είναι η διάρκεια της μπαταρίας, πόση ανάλυση πρέπει να έχει η κάμερα για καλές φωτογραφίες; Παίζει ρόλο και το design; Όλα αυτά είναι σημαντικά, ειδικά για τους νέους που χειρίζονται και χρησιμοποιούν τέτοιου είδους gadget καθημερινά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιατί να επιλέξετε για δώρο το HUAWEI nova 9

Για
να σας βοηθήσουμε, σας δίνουμε την
καλύτερη λύση που βρήκαμε εμείς. Το
HUAWEI
nova 9 που
κυκλοφόρησε πριν από μόλις 2 μήνες και
έχει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Χωρίς
υπερβολές (ε, εντάξει, καφέ δεν σας
φτιάχνει, αλλά κάνει περισσότερα από
όσα ονειρεύεστε).

Γιατί όμως να το λατρέψει η ανιψιά σας; Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το βάρος του και το design του σίγουρα θα την αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Μιλάμε για ένα smartphone με βάρος μόλις 175 γραμμάρια ενώ ο κομψός σχεδιασμός του και πολύ απαλή υφή του σε συνδυασμό με το περλέ starry blue χρώμα του, θα συγκεντρώσει τα βλέμματα των φίλων της επάνω του (αλλά και σε μαύρο κλασικό).

Καλό λοιπόν το σχέδιο, αλλά από εκεί και πέρα; Γιατί αυτό το κινητό και όχι κάποιο άλλο; Γιατί το HUAWEI nova 9 παρουσιάζει μια νέα άποψη στη φωτογραφία. Και σε μια εποχή μάλιστα, που οι νέοι αναρτούν συνέχεια φωτογραφίες στα social media τους, δεν υπάρχει καλύτερο εργαλείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι αυτό διότι διαθέτει μια ultra vision κάμερα 50 ΜΠ και έναν μεγάλο αισθητήρα, κάνοντας τις φωτογραφίες πιο φωτεινές και ζωντανές από ότι στην πραγματικότητα. Είτε είναι μέρα, είτε νύχτα, οι φωτογραφίες δε χάνουν σε τίποτα, καθώς το HUAWEI XD Fusion ενισχύει τη διαύγεια σε επίπεδο pixel, ενώ ο AI αλγόριθμος φωτεινότητας αποκαλύπτει όλη τη μαγεία του background.

Κι
επειδή αυτό δεν φτάνει, χάρη στην
τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης φροντίζει
ώστε οι λήψεις να γίνονται την κατάλληλη
στιγμή και με το κατάλληλο focus,
χωρίς
να βγουν κουνημένες. Επίσης, χάρη στην
υψηλής ανάλυσης μπροστινή κάμερα των
32MP,
η
οποία δείχνει πιο ρεαλιστικά χρώματα
και μεγαλύτερη λεπτομέρεια, το HUAWEI
nova 9 επιτρέπει
τη λήψη εκρηκτικά καθαρών selfies
(σίγουρα
θα σας λατρέψει γι’ αυτό η ανιψιά σας).

Όσο
για τα βίντεο, εδώ να δεις. Η μπροστινή
κάμερα 32 MP
υποστηρίζει
ακόμη και 4K
βίντεο.
Ένα χαρακτηριστικό που θα δοκιμάσει
σίγουρα, είναι η εναλλαγή ανάμεσα στην
μπροστινή και πίσω κάμερα την ώρα που
τραβάς βίντεο, δίνοντάς σου έτσι τη
δυνατότητα να δείξεις και το σκηνικό
γύρω σου αλλά και την δική σου αντίδραση,
ενώ με το dual
view, μπορείς
να αποθανατίσεις και τις 2 πλευρές
ταυτόχρονα. Επίσης,
μπορείς να αναζητήσεις εύκολα και
γρήγορα με το smart
Video Search όποιο
βίντεο έχεις αποθηκεύσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και
περνάμε στο θέμα της μπαταρίας. Πόσες
φορές δεν έχεις ξεμείνει από κινητό
γιατί τελείωσε η μπαταρία; Σκεφτείτε
λοιπόν, τους νέους, που το μυαλό είναι
λίγο πάνω από τα κάγκελα. Πού να σκεφτούν
να τσεκάρουν την μπαταρία! Εδώ λοιπόν,
έρχεται το HUAWEI
nova 9, στο
οποίο η πλήρης φόρτιση γίνεται μέσα σε
μόλις 38 λεπτά! Ναι καλά διαβάσατε. Κι αν
πάλι βιάζεσαι τόσο πολύ, χρειάζονται
μόλις 18 λεπτά για μια φόρτιση στο 60%.

Κι επειδή οι νέοι λατρεύουν τα βιντεοπαιχνίδια αλλά και τις ταινίες και τη μουσική, το nova 9 είναι το τέλειο εργαλείο. Χάρη στο 300Hz Multi-Touch9, το gaming ανεβαίνει επίπεδο, έχοντας υψηλή ακρίβεια και ακολουθώντας το ρυθμό της δράσης με το touch 10 σημείων και το sampling rate 300 Hz.

Επίσης, μην απορήσετε εάν θα θέλει να κάνει συνεχώς βιντεοκλήσεις μαζί σας. Με το MeeTime, θα μπορεί να συνομιλεί με έως 12 άτομα τη φορά, με HD κλήσεις ήχου και βίντεο.

Όπως καταλαβαίνετε, η ανιψιά μου τρελάθηκε με το δώρο που της έκανα. Τώρα θα μπορεί να περηφανεύεται για το καλύτερο smartphone της αγοράς χάρη στη HUAWEI. Όσο για μένα; Είναι μεγάλη η χαρά μου που την έκανα τόσο ευτυχισμένη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

AppGallery-Ένας ξεχωριστός κόσμος!

Μέσα από το HUAWEI nova 9 μπορείτε να ανακαλύψετε και τον μοναδικό κόσμο του AppGallery και να δείτε πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Το AppGallery αποτελεί πλέον ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών, με, καθημερινά, 560 εκατομύρια ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών, ενώ παρέχει ποικιλία διεθνών και τοπικών εφαρμογών. Το AppGallery έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στη συνεργασία με προγραμματιστές τόσο σε παγκόσμια όσο και σε τοπική κλίμακα, για να παρέχει τις πιο χρήσιμες εφαρμογές στους χρήστες. Στην Ελλάδα, διαθέτει τις εφαρμογές όλων των κύριων καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα τράπεζες, παρόχους κινητής τηλεφωνίας, αλυσίδες παραγγελίας φαγητού, διασκέδαση, και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”. Επίσης, στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery διαθέτει διεθνείς εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως την Curve και Revolut.

Όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν τις εφαρμογές που δεν διατίθενται ακόμα μέσω AppGallery, χρησιμοποιώντας το Petal Search, το οποίο διατίθεται μέσω του AppGallery και είναι απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό. Τέλος, μια επίσκεψη στη σελίδα του AppsOnHMS θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας!


Πηγή