Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Sony Pictures, οι χάκερς έκλεψαν το σενάριο του νέου James Bond

Sony Pictures, οι χάκερς έκλεψαν το σενάριο του νέου James Bond

Η επόμενη ταινία του James Bond αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες ότι θα ονομάζεται Spectre και θα έχει και πάλι πρωταγωνιστή τον Daniel Craig ως 007. Το Σάββατο όμως οι συντελεστές της αντιλήφθηκαν ότι δεν είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για την ταινία, καθώς από την επίθεση που έγινε από την ομάδα GOP στη Sony Pictures έχει κλαπεί και το σενάριο της ταινίας.

Πρόκειται για μια πρώιμη έκδοση του σεναρίου αλλά οι παραγωγοί φοβούνται ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Κυκλοφόρησαν φήμες ότι τα γυρίσματα που ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες, σταμάτησαν, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει ή τουλάχιστον δεν έχει έχει επιβεβαιωθεί. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2015.

Το franchise του Bond είναι μεγάλης σημασίας για τη Sony Pictures αν σκεφτούμε ότι το Skyfall έφτασε το 1.1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.

Η επίθεση στη Sony Pictures ξεκίνησε 24 Νοεμβρίου και δεν λέει να λάβει τέλος. Οι χάκερς έθεσαν εκτός λειτουργίας όλο το σύστημα υπολογιστών της. Στη συνέχεια προχώρησαν στη δημοσιοποίηση ακυκλοφόρητων ταινιών, προσωπικών δεδομένων, διευθύνσεων και μισθών υπαλλήλων της Sony Pictures μεταξύ των οποίων και celebrities. Μέσα σε όλο το υλικό που έχει διοχετευτεί στο διαδίκτυο υπάρχουν αρχεία τα οποία μεταξύ άλλων αναφέρουν την Angenila Jolie ως ατάλαντη και κακομαθημένη.

Θεωρείται ότι πίσω από την επίθεση είναι η Β.Κορέα με αφορμή την ταινία The Interview που βγαίνει στις αίθουσες 25 Δεκεμβρίου, αν και αρνείται κάθε ανάμειξη δεν δίστασε να εκφράσει την ευχαρίστησή της για τα όσα περνάει η Sony.

H υπόθεση έχει περάσει στα χέρια του FBI αλλά δεν φαίνεται να εξιχνιάζεται γρήγορα.

james-bond-spectre-01-570

james-bond-spectre-02-570

james-bond-spectre-03-570

Πηγή: Sony Pictures, οι χάκερς έκλεψαν το σενάριο του νέου James Bond – iTech News
Follow us: itechnews.gr on Facebook