Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Streamer αποκλείστηκε από το Twitch επειδή πυροβόλησε σε live με κανονικό όπλο

Streamer αποκλείστηκε από το Twitch επειδή πυροβόλησε σε live με κανονικό όπλο

Από ένα αναπάντεχο περιστατικό συγκλονίστηκε η κοινότητα του Twitch, καθώς ο Carl Riemer αποκλείστηκε από την πλατφόρμα επειδή πυροβόλησε με αληθινό όπλο κατά τη διάρκεια livestream.

Ο Riemer, έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, σήκωσε το όπλο που πίστευε πως είχε αδειάσει και χιουμοριστικά αναφώνησε: «Μην μου ξαναπείς ότι δεν έχω λεφτά», ενώ όταν πάτησε την σκανδάλη φάνηκε να αιφνιδιάζεται.

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε από τη σφαίρα, καθώς αυτή χτύπησε μόνο ένα κουτάκι μπύρας που ήταν πάνω στο γραφείο του.

Ο γνωστός Call of Duty streamer απολογήθηκε με βίντεο στο Youtube, καθώς εκτός από το ban στο Twitch ανακοινώθηκε και η αποδέσμευση από την eSports ομάδα  που συμμετείχε, FaZe Clan.

«Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου χθες το βράδυ, κάτι που θα μπορούσε να μου καταστρέψει τη ζωή. Θα μπορούσα να βλάψω κάποιον. Θα μπορούσα να βλάψω τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να βλάψω ένα από τα κατοικίδιά μου. Αυτό είναι ασυγχώρητο… Είχα αυτό το όπλο για δύο χρόνια και το μόνο που χρειάζεται είναι δύο δευτερόλεπτα ηλιθιότητας για να καταστρέψεις τα πάντα, για να καταστρέψεις κάποιον άλλο, να καταστρέψεις τον εαυτό σου. Μην κάνετε ό, τι έκανα», έγραψε μεταξύ άλλων στον λογαριασμό του στο Twitter.




Πηγή