Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Τα ακουστικά που μας βάζουν... για ύπνο

Τα ακουστικά που μας βάζουν… για ύπνο

Η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισης των ενοχλητικών θορύβων του περιβάλλοντος

Όταν προσπαθούμε να κοιμηθούμε, οι θόρυβοι από το περιβάλλον μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά ενοχλητικοί και να μας στερήσουν έναν καλό ύπνο. Ένα νέο μοντέλο ακουστικών φιλοδοξεί να λύσει μια για πάντα το πρόβλημα αυτό, προσφέροντας κάτι παραπάνω από απλή «ηχομόνωση» των αυτιών μας.Τα ακουστικά Hush είναι σχεδιασμένα όχι μόνο να μπλοκάρουν ενοχλητικούς θορύβους που φτάνουν μέχρι τα 70 dB, αλλά και να τους «καμουφλάρουν» με ευχάριστα και καταπραϋντικά ακούσματα που ο χρήστης θα επιλέξει.

Το κάλυμμα των Hush είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στο να κόβει τους ήχους του περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την άνετη εφαρμογή στο αυτί.

Τα ασύρματα ακουστικά συνδέονται με κινητό μέσω Bluetooth και μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ακούσουμε το ξυπνητήρι όταν αυτό χτυπήσει ή όταν δεχτούμε κάποια κλήση.

Όσο για την ενσωματωμένη μπαταρία τους, αρκεί για 10 ώρες λειτουργίας των ακουστικών.

Οι δημιουργοί των Hush αναζητούν χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter, με την τιμή για κάθε ζευγάρι ακουστικών να φτάνει τα 115 δολάρια και τις παραδόσεις να ξεκινούν το Μάιο (η τιμή θα διαμορφωθεί τότε στα 149 δολάρια).

Πηγή: Τα ακουστικά που μας βάζουν… για ύπνο – iTech News
Follow us: itechnews.gr on Facebook