Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Έτσι είναι οι Ταύροι στις ερωτικές τους σχέσεις

Για σένα που γνώρισες μια γυναίκα ή έναν άντρα Ταύρο και δεν ξέρεις τι ζητάει από τη σχέση του, πώς συμπεριφέρεται ως δεσμευμένος/η ή τα χούγια του, είμαστε εδώ να σου λύσουμε τις απορίες, αναλύοντάς σου ξεχωριστά (με χιούμορ, αλλά και αρκετές αλήθειες) τον αρσενικό και θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου για να ξέρεις τι να περιμένεις.   

Γυναίκα Ταύρος

Όπως συμβαίνει συνήθως, υπάρχουν ευδιάκριτες διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα του ζωδίου. Οι γυναίκες του ζωδίου επιδιώκοντας μια μονιμότητα ανάλογη του Δημοσίου, αργά η γρήγορα καταλήγουν σε έναν, ενδεχομένως βαρετό αλλά ευκατάστατο, σύντροφο, ικανό να καλύψει όλες τις απαιτήσεις τους. Κάθε άλλη επιλογή είναι μάταιη, αφού δεν θα μπορεί να συγκριθεί με το «μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει…». Επίσης, καλό είναι να αποφασίσουν, τελικά αν είναι Ταυρίνες ή… Σκορπίνες. Ο ερωτισμός τους είναι δεδομένος και δεν χρειάζονται υπερβολές. Η τάση τους να περικλείονται με μυστήριο και να υποδύονται τις μοιραίες, είναι άνευ αντικειμένου, αφού στο τέλος όλοι καταλαβαίνουν την γνήσια αφέλεια τους.

**Ταιριάζετε; Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει εδώ**

Άντρας Ταύρος

Οι άνδρες είναι γενικά χαμηλών τόνων, εργατικοί και προσδοκούν την ώρα και τη στιγμή, που θα δρέψουν τους καρπούς των κόπων τους. Ο τρόπος ζωής τους χαρακτηρίζεται από την τάση να παραμείνουν ήρεμοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους. Η ειδυλλιακή εικόνα ενός αγαθού φάρμερ, που ταΐζει τις κότες και τις αγελάδες, μακριά από τη βουή της πόλης, βρίσκεται πάντα μέσα στο μυαλό του. Είναι κάτι, που σκέφτεται να υλοποιήσει με την πρώτη ευκαιρία, ύστερα από πέντε είκοσι ή πενήντα χρόνια. Ποτέ δεν βιάζεται… Το πρόβλημα είναι ποια γυναίκα θα θελήσει να μοιραστεί μαζί του την ευωδία της κοπριάς και τα σμήνη από μύγες και κουνούπια. Η ζωή στη φύση έχει και τις θυσίες της… Σαν ερωτικός σύντροφος είναι… μακράς διαρκείας, αλλά η προσκόλληση του σε συγκεκριμένες συνήθειες και στάσεις μπορεί να κουράσουν μια γυναίκα, που αναζητά την περιπέτεια ή έστω μια κάποια ποικιλία. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, που τα κέρατά του θα αρχίσουν να μεγαλώνουν. Η τρυφερή και πονετική συμβία θα κρατήσει το σίγουρο και θα ψάξει αλλού για τη διαφορά!

Διάβασε επίσης:


Πηγή