Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Σκορπιό, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί…

Ερωτεύτηκες άντρα Σκορπιό; Διάλεξες το πλέον δύσκολο ζώδιο για να κάνεις σχέση. Όχι γιατί αρνείται να δεσμευτεί, αλλά επειδή ως άνρθωπος είναι περίεργος και δεν θα τον μάθεις ποτέ. Ούτε και θα έρθεις τόσο κοντά του όσο θα ήθελες. Όλα για τον Σκορπιό είναι θέμα εμπιστοσύνης. Το πόσο θα σε αφήσει να τον πλησιάσεις, εξαρτάται από το πόσο άνετα νιώθει κοντά σου ή όχι. 

Διάβασε παρακάτω βασικά πράγματα που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, πριν προχωρήσεις μαζί του.

1. Ετοιμάσου να περάσεις από… έλεγχο

Και έλεγχο… εξονυχιστικό! Θα πρέπει να του δίνεις λογαριασμό για όλα. Πού είσαι, τι κάνεις, πού πας, ποιος σου μίλησε, γιατί σου μίλησε, τι σου είπε… Και να ήταν μόνο αυτά; Θέλει να ξέρει τα πάντα. Δεν θα σε αφήσει ποτέ χωρίς… επίβλεψη.

2. Δεν θα σε εμπιστευτεί ποτέ

Ο Σκορπιός δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό. Φοβάται ότι ακόμα και εκείνος μπορεί να τον προδώσει. Είναι πολύ μεγάλο ζήτημα για εκείνον η εμπιστοσύνη. Θα πρέπει να περάσει πολύς χρόνος, να έχουν συμβεί διάφορα και φυσικά εσύ να του αποδείξεις με πράξεις ότι αξίζεις και δεν θα του την φέρεις.

3. Είναι εμμονικός

Δεν ξεκολλάει το μυαλό του εύκολα από κάτι. Αν του μπει μια ιδέα, δεν θα φύγει από το νου του, παρά μόνο όταν την αντικαταστήσει με μια άλλη. Και μαζί σου θα αποκτήσει εμμονή και θα γίνει καταπιεστικός.

4. Θέλει να έχει το πάνω χέρι στην σχέση

Εκείνος θα αποφασίζει και γενικότερα εκείνος θα κάνει κουμάντο για τους δυο σας. Εσύ απλώς θα ακολουθείς… Δεν δέχεται να τον εξουσιάζει κανείς.

5. Είναι ζηλιάρης

Πόση ζήλια μπορείς να αντέξεις; Θα σε λογοκρίνει και θα σε περνάει από έλεγχο για όλα. Θα σου κάνει σκηνή για την φούστα που επέλεξες ή για την ανοιχτή μπλούζα ή το προκλητικό φόρεμα. Θα σου ζητάει τον λόγο, αν κάποιος σε προσεγγίσει και σου μιλήσει κτλ. Καλά δεν το συζητάμε για τα social media… Εκεί θα έχεις μεγάλο θέμα. Δεν θα σε αφήνει να ανεβάζεις ό,τι να είναι και θα τσεκάρει τα likes και τα σχόλια. Ετοιμάσου για επικές σκηνές… 

6. Πάθος, σεξ, επιβολή!

Το πάθος του ξεχειλίζει. Αλήθεια είναι αυτό. Είναι άκρως σεξουαλικός και μαζί του θα περάσεις νύχτες μαγικές και ονειρεμένες. Θα πραγματοποιήσει κάθε φαντασίωσή σου και θα έχεις να το λες για το πόσο καλός εραστής είναι. Ξέρει να ικανοποιεί μια γυναίκα ενστικτωδώς. Ξέρει πώς να την αγγίξει και πώς να της επιβληθεί.

7. Σταθερότητα, πίστη, ασφάλεια

Μαζί του θα τα έχεις και τα τρία αυτά στοιχεία. Είναι πιστός σύντροφος, θα κάνει τα πάντα για να σου παρέχει ασφάλεια και φυσικά θα επιδιώξει την σταθερότητα στην σχέση σας με κάθε τρόπο. Με έναν άντρα Σκορπιό στο πλευρό σου μπορείς να είσαι σε πολλά κομμάτια σίγουρη και να νιώθεις ασφαλής! Ο λόγος του είναι συμβόλαιο και δεν θα σε προδώσει ποτέ αν πραγματικά σε αγαπάει. 

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:


Πηγή