Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, να περιμένεις επιστροφή πρώην, τώρα με τον ανάδρομο

Ανάδρομος Ερμής σημαίνει επιστροφές από το παρελθόν και όταν λέμε επιστροφές μοιραία η πρώτη σκέψη μας πάει σε παλιές, αλλά όχι τελειωμένες, αγάπες. Θαύματα κάνει ο μικρός πλανήτης και από εκεί που δεν το περιμένεις το παρελθόν έρχεται και σου χτυπάει την πόρτα. Δεύτερες ευκαιρίες, συγγνώμες και επανασυνδέσεις, όσο απίθανα κι εάν φαίνονται, είναι «ευκολάκια» για τον ανάδρομο.

Αστρολογικά, είναι μία από τις ευνοϊκότερες περιόδους για να αντιμετωπίσεις αισθηματικές καταστάσεις που σε βαραίνουν και να πάρεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις τα γεγονότα. Είτε ανήκεις σε εκείνους που επιθυμούν μία επανασύνδεση διακαώς, είτε σε εκείνους που θεωρούν πως όλα είναι περασμένα-ξεχασμένα, λυπάμαι αλλά δεν είναι στο χέρι σου… Εάν το σύμπαν κρίνει πως έχεις αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς θα σε «βρει» και ειδικά εάν ανήκεις σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Οι Υδροχόοι που είναι γεννημένοι στις 31/1, 2/2 ή στις 15/2 και οι Λέοντες με γενέθλια στις 3/8, 5/8 ή στις 19/8 , όπως και όσοι έχουν ωροσκόπο στην 11ο, στην 13ο ή στην 26ο μοίρα αυτών των ζωδίων, μπορούμε να πούμε πώς είναι οι πρώτοι στη λίστα του ανάδρομου.

Ακολουθούν όσοι έχουν γενέθλια Σελήνη ή η ακμή του 5ου τους οίκου αντιστοιχεί σε αυτές τις συγκεκριμένες μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Λιγότερο ευνοημένοι, αλλά με σοβαρές πιθανότητες είναι και οι άλλοι δύο εκπρόσωποι του Σταθερού σταυρού, Ταύροι με γενέθλια στις 3/5 ή στις 17/5 και Σκορπιοί με γενέθλια στις 5/11 ή στις 18/11.

Οι τελευταίοι τυχεροί είναι οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/1 και στις 10/7 αντίστοιχα.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τη ζωή, αν δεν είναι ερωτευμένα!

Οι 4 άντρες του ζωδιακού που είναι απόλυτοι στη σχέση τους

Το ζώδιό σου δείχνει ποια είναι η μεγαλύτερη ανάγκη σου σε μια σχέση!


Πηγή