Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Sunday, lazy day! Γι᾽αυτό δες 20 όμορφα μανικιούρ όσο τεμπελιάζεις

Για πότε έρχονται οι Κυριακές ούτε που το καταλαβαίνουμε! Παρατηρούμε μάλιστα ότι, παραπάνω από τις μισές φορές, το daily nailspiration της Κυριακής ξεκινά με τη φράση που μόλις πληκτρολογήσαμε… Οι μέρες φεύγουν και δυστυχώς δεν παίρνουν μαζί τους τον κορονοϊό όμως εμείς δεν πτοούμαστε. Συνηθίσαμε πλέον και ανυπομονούμε για τις lazy Κυριακές και τα μεγάλα ποτ πουρι από nail art. Κάνουμε υπομονή και προσαρμοζόμαστε και σε καλούμε για ακόμα μία φορά να καθίσεις αναπαυτικά.

Διαλέξαμε βλέπεις –πάλι- τα 20 σχέδια νυχιών που μας άρεσαν περισσότερο την εβδομάδα που τελειώνει σήμερα και τα βάλαμε σε μία απολαυστική gallery παρακάτω. Μάλιστα, ενώ συνήθως υπάρχει κάποιο αμυδρό κοινό σημείο ανάμεσα στα μανικιούρ που διαλέγουμε, αυτή την Κυριακή είναι όλα ΠΟΛΥ διαφορετικά. Δεν έχεις παρά να κάνεις ένα ακόμη scroll και να τα ανακαλύψεις όλα.

Κάθισε αναπαυτικά, φτιάξε κάτι ζεστό (κάνει ακόμα κρύο) και ξεκίνα το scrolling που θα σε κάνει να χαμογελάσεις και ίσως να σε εμπνεύσει για λίγο DIY όσο κάνεις binging στην αγαπημένη σου σειρά στο ΝETFLIX.

Διάβασε ακόμα: Hey girl! Κάνε ένα διάλειμμα και δες 20 τέλεια nail art

 


Πηγή