Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Αυτά κάνεις και… ξενερώνεις τον άντρα Καρκίνο

Υπάρχουν κάποια πράγματα που απλώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις σε έναν άντρα Καρκίνο γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον ξενερώσεις και να θέλει να φύγει χιλιόμετρα μακριά σου. Αν, λοιπόν, νοιάζεσαι πραγματικά για εκείνον και θες να είσαι μαζί του, τότε πρόσεξε την συμπεριφορά σου και αν κάνεις κάτι από τα παρακάτω, τότε σταμάτα το αμέσως!

1. Μην πληγώσεις ποτέ τα συναισθήματά του. Είναι ευαίσθητος και ρομαντικός όσο κανείς άλλος. Δεν συγχωρεί όποιον τον έχει πονέσει.

2. Απόφυγε τα παιχνίδια μυαλού και δείξε του το πώς νιώθεις.

3. Μην τον κοροϊδέψεις ποτέ! Σιχαίνεται τους επιφανειακούς ανθρώπους και όσους κυνηγούν εφήμερες σχέσεις.

4. Δεν είναι και τόσο κοινωνικός και δεν του αρέσουν οι μεγάλες συγκεντρώσεις. Προτιμά να μένει σπίτι για ταινία και φαγητό. Μην τον σέρνεις λοιπόν από club σε club.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

5. Μην ντύσεσαι προκλητικά και μην είσαι τόσο… αποκαλυπτική (στο κρεβάτι φόρα και κάνε ό,τι θες. Εκεί όλα επιτρέπονται!) Είναι παραδοσιακός άντρας και θέλει μια γυναίκα όμορφη και σικάτη, αλλά όχι προκλητική.

6. Μην του ασκείς κριτική. Δεν την δέχεται και πληγώνεται πολύ εύκολα. Δεν ξεπερνά τα σκληρά λόγια και δεν μπορεί να πάει παρακάτω. Θα σε μισήσει και θα σε διώξει!

7. Μην του ζητήσεις να πετάξει αντικείμενα που έχει στο σπίτι του από το παρελθόν. Είναι οι αναμνήσεις του και δεν τις αποχωρίζεται ΠΟΤΕ! Μπορεί να έχει κρατήσει ακόμα και το πρώτο του δόντι… Είναι δεμένος με όλα τα υλικά αντικείμενα που έχει.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό ρομάντζο, φέτος το καλοκαίρι!

Τα 3 ζώδια που θα αγαπήσουν το μυαλό σου πιο πολύ από το κορμί σου!

Τα 3 πιο εξωστρεφή ζώδια που δεν θα διστάσουν να σε καμακώσουν!


Πηγή