Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτά τα ζώδια θέλουν να μείνουν για λίγο μόνα τους πριν ξαναμπούν σε σχέση

Δεν μπορούν από τη μια σχέση να πάνε στην επόμενη κατευθείαν. Το καθένα για διαφορετικούς λόγους, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο. Θα μείνουν singles για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, θα ξαναβρούν τον εαυτό τους και τα πατήματά τους και μετά θα προχωρήσουν σε κάτι νέο στην ζωή τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν έχει σημασία πώς τελείωσε η σχέση του Καρκίνου. Εκείνος χρειάζεται χρόνο για να την «πενθήσει», να πονέσει, να κλάψει, να δει τι θα κάνει από εκεί και πέρα. Είναι ένα ζώδιο που δένεται πάρα πολύ με το ταίρι του και του παίρνει χρόνο να ξεπεράσει έναν χωρισμό. Ανεξάρτητα αν τον ήθελε εκείνος ή όχι, ο Καρκίνος, όταν κάτι τελειώνει, πάντα είναι πληγωμένος και μαζεύει τα κομμάτια του. Δεν μπορεί λοιπόν έτσι απλά να τα ξεπεράσει όλα αυτά και από τη μια μέρα στην άλλη να ξαναμπεί σε σχέση. Θα αργήσει ακόμα και να ξαναφλερτάρει. Θα το κάνει μόνο, όταν νιώσει έτοιμος και ότι μπορεί να αγαπήσει ξανά και να δοθεί σε μια νέα σχέση.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός, μετά από έναν χωρισμό, θέλει να πάρει τον χρόνο του. Θέλει να ηρεμήσει, να σκεφτεί, να… εκδικηθεί (αν τον έχουν πληγώσει ή προδώσει άσχημα). Πρέπει, γενικότερα, να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη και να γιατρέψει τις πληγές του. Θα του πάρει καιρό μέχρι να ανοιχτεί ξανά και να εμπιστευτεί. Είναι που είναι καχύποπτος, κάθε χωρισμός τον κάνει να κλείνεται ακόμα πιο πολύ στο καβούκι του και να τους κοιτάζει όλους με μισό μάτι. Θα ξανακάνει σχέση, όταν ο ίδιος νιώσει ότι μπορεί να αγαπήσει ξανά, να δοθεί και να εμπιστευτεί. Ως τότε, απλά θα περνάει καλά και θα είναι μελισσούλα που πηγαίνει από λουλουδάκι σε λουλουδάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και ο Αιγόκερως, μετά από έναν χωρισμό, θέλει να κάνει ένα διάλειμμα στην ερωτική του ζωή. Να πάρει μια ανάσα. Να σκεφτεί τι έχει συμβεί, να πάρει τον χρόνο του, να βάλει τη ζωή του σε μια σειρά. Έχει ανάγκη να τα βρει πρώτα με τον εαυτό του για να μπορέσει να πάει παρακάτω. Προφανώς και πληγώθηκε από τον χωρισμό, γιατί δεν είναι ζώδιο που παίρνει τις σχέσεις του ανάλαφρα. Μέχρι λοιπόν να αποφασίσει ότι είναι έτοιμος να αγαπήσει ξανά και να κάνει σχέση, θα περάσει καιρός. Μπορεί και αρκετός καιρός, αλλά δεν τον νοιάζει. Απλά θα κάνει μόνο σεξ, χωρίς δεσμεύσεις.

Διάβασε επίσης: 


Πηγή