Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αυτές είναι οι γυναίκες του ζωδιακού που ψάχνουν για… χορηγό

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια, μην θιχτείς μέχρι να διαβάσεις την εξήγηση που θα σου δώσουμε. Αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, θα δεις ότι έχουμε δίκιο. Ας ξεκινήσουμε από το τι εννοούμε όταν λέμε… «χορηγός». Είναι ο μεγαλύτερος -κατά πολύ κάποιες φορές- ηλικιακά άντρας, ο οποίος έχει χρήματα και μπορεί να προσφέρει στην σύντροφό του ή την σύζυγό του ανάλογα, μια ζωή άνετη, μέσα στην καλοπέραση, την χλιδή και την ανεμελιά. Πέντε γυναίκες του ζωδιακού θα τον επέλεγαν άνετα, η κάθε μία για διαφορετικό λόγο. Πάμε να τις δούμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ μιλάμε για την γνήσια Σκορπίνα. Όχι την Σκορπίνα που έχει πλανήτες στον Ζυγό ή αλλού. Αν θέλουμε λοιπόν να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η γυναίκα αυτή έλκεται από άντρες που έχουν χρήματα, καριέρα, δύναμη και κοινωνική θέση. Δεν την ενδιαφέρει η ηλικία του ή η εξωτερική του εμφάνιση. Προσπερνά τα πάντα, αρκεί να μπορεί ο σύντροφός της να της παρέχει όσα θέλει. Και αν κάποια στιγμή εκείνος δεν έχει άλλα ή δεν μπορεί πλέον να της δίνει, τότε με μεγάλη ευκολία θα προχωρήσει στον επόμενο, ο οποίος επίσης θα έχει το «πακέτο».

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τοξοτίνα θα επιλέξει τον «φορτωμένο» γιατί πολύ απλά η ίδια στην ζωή της δεν πρόκειται ποτέ να επιδιώξει με νύχια και με δόντια να ανέβει στην κορυφή και να κυνηγήσει μεγαλεπήβολους επαγγελματικούς στόχους. Αν κάτσει, έκατσε. Δεν είναι γυναίκα καριέρας, βαριέται πάρα πολύ εύκολα και προτιμά να τα βρίσκει έτοιμα. Επίσης η Τοξοτίνα δεν θέλει ευθύνες. Θα ψάξει να βρει τον άντρα εκείνον ο οποίος θα τα αναλάβει όλα κι αυτή απλά θα απολαμβάνει. Δεν την νοιάζει το πώς θα τα βρει, αρκεί να έχει, να τις δίνει και να περνάει εκείνη καλά. Θέλει να κανονίζει ο άλλος και να την αφήνει στην ησυχία της με το κεφάλι της άδειο από έγνοιες και ευθύνες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ψαρίνα μοιάζει πάρα πολύ με την Τοξοτίνα που σου αναφέραμε πιο πάνω. Δεν είναι το άτομο που θα κυνηγήσει καριέρα και λεφτά και θα ψάξει να βρει έναν άντρα που να της παρέχει τα πάντα. Η διαφορά της Ψαρίνα όμως με τις άλλες γυναίκες είναι ότι παράλληλα πουλάει έρωτα και συναίσθημα, τόσο στον σύντροφό της, όσο και στον ίδιο της τον εαυτό. Για να τα έχει καλά με την συνείδησή της, πείθει τον εαυτό της ότι είναι ερωτευμένη με τον άντρα αυτό παρά την διαφορά της ηλικίας ή την εξωτερική του εμφάνιση κτλ και πως ό,τι κάνει, το κάνει λόγω συναισθήματος και όχι συμφέροντος. Δεν αντέχει να φαίνεται στα μάτια των άλλων -αλλά και στα δικά της- φραγκοφονιάς, οπότε το μετατρέπει όλο αυτό το story σε παραμυθένιο έρωτα και το πασπαλίζει με χρυσόσκονη, για να χρυσώνει το χάπι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο στόχος της γυναίκα Καρκίνου είναι να παντρευτεί και να κάνει την δική της οικογένεια. Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται έναν άντρα στο πλευρό της, ο οποίος θα μπορεί να παρέχει σε εκείνη και στα παιδιά τους όλα όσα χρειάζονται. Άρα ναι, η γυναίκα Καρκίνος θα παντρευόταν έναν αρκετά μεγαλύτερο άντρα για τα λεφτά του και δεν θα την ένοιαζε τίποτα άλλο, αρκεί να ήταν σωστός οικογενειάρχης και κουβαλητής. Για να τα λέμε πάντως όλα, η γυναίκα αυτή είναι ίσως η μόνη του ζωδιακού που όντως θα μπορούσε να ερωτευτεί έναν μεγαλύτερο άντρα, πέρα από τα οικονομικά του στοιχεία. Όμως και πάλι, επειδή για εκείνη η οικογένεια είναι το Α και το Ω, αν ο άντρας αυτός δεν μπορούσε να δώσει αυτά που εκείνη θέλει, δεν θα τον παντρευόταν και θα έψαχνε να βρει τον κατάλληλο, αλλού.

ΖΥΓΟΣ

Την γυναίκα Ζυγό, την αφήσαμε για το τέλος γιατί είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Ναι, της αρέσουν τα χρήματα, τα λούσα, τα ταξίδια, οι ανέσεις και η καλοπέραση και θα έκανε τα πάντα για να τα αποκτήσει. Όμως για την Ζυγίνα, υπάρχει ένα ΑΛΛΑ: Θα τα ήθελε όλα αυτά, αρκεί να υποστηριζόταν παράλληλα και το κομμάτι της αισθητικής της. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Η Ζυγίνα δεν κάνει εκπτώσεις στην καλαισθησία και στην ομορφιά. Ναι, θα επέλεγε έναν χορηγό, αρκεί αυτός ο χορηγός να ήταν ένα κράμα… David Beckham, Brad Pitt και George Clooney. Δεν θα δεχόταν ποτέ να είναι με κάποιον Danny DeVito, όσα χρήματα και αν είχε, όσα και αν της έδινε.

Διάβασε επίσης:


Πηγή