Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Αυτοί είναι οι αυταρχικοί σύζυγοι του ζωδιακού

Και σαφώς θα πρέπει η σύζυγός τους να συμπεριφέρεται με βάση αυτόν και να τηρεί πιστά. Οι άντρες αυτοί του ζωδιακού, θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι τους και την οικογένειά τους. Δεν τους λες και πολύ… καλόβολους ή εύκολους. Θέλουν αυτό που θέλουν, όπως το θέλουν και δεν δέχονται να συμβιβαστούν με κάτι άλλο. Για να έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο, θα πρέπει να επιλέξουν μια γυναίκα χαμηλών τόνων που να είναι πρόθυμοι να τους ακολουθεί χωρίς να διαμαρτύρεται, αλλά και να τους κάνει τα χατίρια. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παραδέξου το. Πήγε κι εσένα το μυαλό σου κατευθείαν στον Αιγόκερω με το που διάβασες τον τίτλο του άρθρου. Και πώς θα μπορούσε να μην πάει άλλωστε. Ο Αιγόκερως είναι ο «νόμος» ο ίδιος. Για την ακρίβεια, είναι «νόμος και τάξη» μαζί. Ως σύζυγος δεν είναι καλόβολος ή χαλαρός. Το αντίθετο. Είναι αυταρχικός, δεν ανέχεται πολλά πολλά και στο σπίτι του είναι ο αρχηγός. Εκείνος αποφασίζει και εκείνος «διατάζει». Η οικογένειά του είναι οι «πιστοί στρατιώτες» του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι control freak. Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Τόσο στην ζωή του, όσο και στην οικογένειά του. Είναι αυταρχικός, απαιτητικός και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Δεν είναι κακός, απλά δεν είναι καλόβολος, θέλει να περνάει πάντα το δικό του και θεωρεί πως μόνο εκείνος ξέρει τι πρέπει να γίνει και πως μόνο εκείνος έχει σε όλα δίκιο. Κοντράρεται με τον Πάπα στο αλάθητο άνετα!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός μπορεί να μην είναι τόσο σκληροπυρηνικός όσο ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός, αλλά είναι αγύριστο κεφάλι. Είναι εγωιστής και θέλει να περνάει πάντα το δικό του. Έτσι και του χαλάσεις το χατίρι, είναι σαν ένα παιδάκι που θα κάνει σαματά για να σε αναγκάσει να πεις τελικά το ναι και να του δώσεις αυτό που θέλει. Αν ο Κριός βάλει κάτι στο μυαλό του, δεν του το βγάζεις ούτε με λοβοτομή. Θα κάνει αυτό που θέλει κι εσύ θα χτυπιέσαι τζάμπα.

Διάβασε επίσης:


Πηγή