Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού διαπρέπουν στο κρεβάτι, αλλά είναι ακατάλληλοι για σύντροφοι

Οι άντρες αυτοί μπορεί να είναι καλοί εραστές, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καλοί σύντροφοι. Και τι εννοούμε με αυτό; Ότι μπορεί μαζί τους να περνάς καλά στο ερωτικό κομμάτι, όμως στην σχέση θα σου βγάλουν το λάδι και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείς αρκετή υπομονή μαζί τους.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός στο κρεβάτι βγάζει πάθος, ένταση, ενέργεια και θέλει να κάνει έρωτα ξανά και ξανά και ξανά. Είναι καλός στο κομμάτι αυτό, έχει όρεξη, φαντασία και δεν διστάζει να δοκιμάσει οτιδήποτε νέο σε στάση ή… βοήθημα. Μπορεί να κάνει σεξ παντού και όσο πιο επικίνδυνα είναι τα πράγματα, τόσο ανεβαίνει η αδρεναλίνη του και εξιτάρεται. Ωστόσο, ως σύντροφος, ο Κριός μπορεί να γίνει ζηλιάρης, άπιστος, παρτάκιας και εγωιστής. Σκέφτεται τον εαυτό του πρώτα απ’ όλα και κάνει μόνο ό,τι θέλει εκείνος. Νιώθει αρχηγός κι εσύ πρέπει να ακολουθείς. Βαριέται εύκολα και ξενερώνει επίσης εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ζώδιο που στο σεξ παίρνει… πολύ καλό βαθμό. Και αυτό γιατί δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί του. Κάθε φορά θα κάνετε και κάτι διαφορετικό και σε άλλο μέρος και οι εναλλαγές δεν θα σταματούν. Είναι ένα άτομο που θα σε ξετρελάνει με όλα αυτά που θα σου κάνει, ωστόσο, αν το προχωρήσεις μαζί του και καταλήξετε να κάνετε σχέση, τότε θα δεις πως… ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός. Ο Δίδυμος αλλάζει συνέχεια γνώμη, δεν έχει μπέσα στον λόγο του σε πολλά πράγματα, δεν μένει ήσυχος και σε ένα μέρος ποτέ και ναι, το μάτι του παίζει πολύ! Άκρη μαζί του δεν θα βγάλεις και δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς για απλά πράγματα της καθημερινότητας.

ΛΕΩΝ

Στόχος του Λέοντα είναι να είναι παντού ο πρώτος. Θέλει να είναι βασιλιάς στο ζωή σου, αλλά και στο… κρεβάτι σου. Στο σεξ είναι αρκετά καλός, με επιδόσεις ικανοποιητικές. Μαζί του θα νιώθεις σαν να πρωταγωνιστείς σε ταινία, μιας και δεν θα λείπουν τα κεριά, οι καθρέφτες (θέλει να αυτοθαυμάζεται, όταν κάνει σεξ) και η πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο. Ωστόσο, όταν το πράγμα μεταξύ σας προχωρήσει σε σχέση, σύντομα θα καταλάβεις ότι σε αυτή θα έχεις ρόλο… δευτεραγωνιστή. Και αυτό γιατί την αρχηγεία την έχει εκείνος κι εσύ θα πρέπει να τον θαυμάζεις, να τον αποθεώνεις και να του κάνεις όλα τα χατίρια. Είναι εγωιστής, ξεροκέφαλος και δεν μπορεί να τίποτα να δεχτεί ότι εσύ ίσως να είσαι κάπου καλύτερη από εκείνον.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν κάνεις σεξ με έναν Σκορπιό, κάνεις σεξ με τον καλύτερο! Αυτό θα πρέπει να το ξέρεις. Ετοιμάσου να ζήσεις νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες, γεμάτες πάθος, έρωτα και αισθησιασμό. Θα σε «μαγέψει» τόσο, που θα τα χάσεις. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να κάνετε σχέση, σύντομα θα δεις πως όλα αυτά υπερκαλύπτονται από την ζήλια του, την κτητικότητά του και την έλλειψη εμπιστοσύνης. Θα θέλει να σε ελέγχει και θα σε καταπιέσει. Αυτό είναι δεδομένο. Ο Σκορπιός σαν άνθρωπος έχει εμμονές και κολλήματα και αυτά είναι δυο στοιχεία που δεν κάνουν καθόλου εύκολη μια συμβίωση μαζί του.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που «παραβιάζουν» τον προσωπικό χώρο του συντρόφου τους!

Έτσι θα «πάρεις το αίμα σου» πίσω, μετά από ένα τσακωμό με το ταίρι σου!


Πηγή