Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού μπλέκουν συνήθως με τις λάθος γυναίκες

Οι παρακάτω άντρες του ζωδιακού μόνιμα την πατάνε και ερωτεύονται τις λάθος γυναίκες; Μήπως έχουν κάποιο ελάττωμα ή μήπως είναι γκαντέμηδες; Το σίγουρο είναι ότι το έχουν σπάσει το ρεκόρ και πέφτουν συνεχώς στην παγίδα, χωρίς να δίνουν σημασία στα προειδοποιητικά σημάδια.

Ποιοι είναι;

ΙΧΘΥΕΣ

Αν υπήρχε βραβείο για τις λάθος επιλογές, θα το είχες κερδίσει! Δεν είναι ο έρωτας τυφλός εσύ είσαι, και κουφός, και μουγγός. Εύκολα πέφτεις θύμα του ρομαντισμού σου, φτιάχνεις το πιο όμορφο παραμύθι, που δεν έχει ποτέ δράκους και το ζεις με όλο σου το είναι. Είσαι ανεκτικός κι όχι μόνο δε βλέπεις ελαττώματα και συμπεριφορές που κανονικά θα προβλημάτιζαν τον οποιοδήποτε, αλλά δικαιολογείς κιόλας, αν ορισμένα είναι τραβηγμένα. Δίνεις χώρο, τον καταπατούν, κάποια στιγμή αντιλαμβάνεσαι ότι το όνειρο είναι εφιάλτης, αλλά… είναι αργά για δάκρυα.

 ❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Επάξια κι εσύ βρίσκεσαι στη λίστα, αφού είσαι τόσο εύκολος στο να πέσεις θύμα του κάθε επιτήδειου ατόμου που θα σου πουλήσει έρωτα και το “για πάντα μαζί” που τόσο θέλεις να ακούσεις. Με δυο κομπλιμέντα, τρία χαμόγελα, τέσσερεις ευγενικές χειρονομίες γίνεσαι αλοιφή. Έχεις και το κακό στο να επικεντρώνεσαι μόνο στα κοινά κι όχι στις διαφορές που θεωρείς ότι θα ξεπεραστούν, ε, δε θέλει και πολύ να μπεις σε σχέση που θα σου βγάλει το λάδι. Και με το χαρακτήρα που έχεις δύσκολα παίρνεις την απόφαση να το διαλύσεις, μήπως τυχόν και αλλάξει κάτι μετά και στρώσουν τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσύ την πατάς γιατί όλοι γνωρίζουν τον συναισθηματισμό σου. Εύκολα ένα πρόσωπο μπορεί να βρει και να πατήσει το ευαίσθητο σημείο σου και να κολλήσεις μαζί του. Κι όσο μένεις μαζί του, τόσο δένεσαι, κι όσο δένεσαι, τόσο δυσκολεύεσαι να ξεκόψεις. Αν μάλιστα τα πράγματα ξεκίνησαν ειδυλλιακά μεταξύ σας (το πιο πιθανό), θα σκέφτεσαι τις καλές σας στιγμές και όχι τις άσχημες, που σε πληγώνουν, ελπίζοντας να ανατραπεί η κατάσταση και να ξαναγίνει όπως ήταν παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ είσαι επιρρεπής στα λάθη -έτσι κι αλλιώς- και το κακό είναι ότι δε μαθαίνεις από αυτά γι’ αυτό και τα επαναλαμβάνεις. Πόσω μάλλον αν πρόκειται για γυναίκα που σου αρέσει. Ξεκινάς ιδανικά, βλέποντας τη σχέση σαν μια όμορφη περιπέτεια και το εκάστοτε πρόσωπο σου αφήνει λάσκα το σχοινί, δίνοντάς σου την ψευδαίσθηση της ελευθερίας. Μετά στο τραβά απότομα και καταλήγεις δεμένος με κάποια, που δεν αντέχεις, αλλά δεν μπορείς και να ξεφύγεις.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού είναι καλοί φίλοι αλλά κακοί σύντροφοι

Πολύ δύσκολα θα εντυπωσιάσεις αυτά τα 5 ζώδια

Αυτά τα 5 ζευγάρια ζωδίων είναι βγαλμένα από παραμύθι


Πηγή